27/04/2024

Συνελήφθη στην Κύπρο για κλοπή διαμαντιού η σύζυγος του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

0

4c90ec6d-116f-41d7-903a-cdeb07ed8949

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στην Κύπρο…Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλενα Ριμπολόβλεβα, μόλις έφτασε στην Κύπρο, συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας, καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ενός πανάκριβου αντικειμένου, το οποίο και ανήκε στο διαχειριστή του εμπιστεύματος των δύο κορών της.Η Έλενα Ριμπολόβλεβα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση του διαζυγίου τους, οδηγήθηκε στο τμήμα ανιχνεύσεως εγκλημάτων στη Λεμεσό.

Απ’ όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Έλενα Ριμπολόβλεβα είχε πάρει αντικείμενο μεγάλης αξίας (ένα διαμάντι, αξίας δεκάδων εκατ. ευρώ), το οποίο όμως ανήκε στο κυπριακό εμπίστευμα, το οποίο διασφάλιζε την περιουσία της Κάτιας και της Άννας.

Ο διαχειριστής του εμπιστεύματος είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να επιστραφεί το διαμάντι, πράγμα όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα, όταν εκείνη θα έφθανε στην Κύπρο.

Σήμερα το μεσημέρι, μόλις το αεροπλάνο της προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, κατά τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως εκκρεμεί αυτό το ένταλμα και έτσι συνελήφθη από την αστυνομία.

Η σύλληψη της Ελένας Ριμπολόβλεβα αποκαλύπτει ακόμη ένα σκέλος της διαμάχης της με τον σύζυγό της, το οποίο αφορά και τη διαμάχη που έχει ξεκινήσει και με τις ίδιες της τις κόρες.

Εφόσον κινηθεί νομικά για την απόκτηση του εν λόγω διαμαντιού, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα ίδια της τα παιδιά.

Πηγή: defencenet.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *