04/05/2024

Συνδυάστε σωστά τα prints

0

Συνδυάστε τα διαφορετικά prints

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θέλετε να τολμήσετε να συνδυάσετε διαφορετικά prints αλλά δε γνωρίζετε πώς να το κάνετε; Μην αγχώνεστε, έχετε εμάς να σας βοηθήσουμε! Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με όλα όσα πρέπει να προσέξετε και σας προτείνουμε 3 στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε!

Δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα τα οποία όμως να έχουν την ίδια απόχρωση.

Τα ριγέ κομμάτια είναι εύκολο να τα συνδυάσετε με όλα τα prints. Ιδιαίτερα στυλάτος συνδυασμός είναι το ριγέ με το floral.

Να θυμάστε ότι το leopard είναι σχεδόν ουδέτερο και είναι ιδιαίτερα ευέλικτο για να συνδυαστεί με διαφορετικά prints.

Συνδυάστε δύο, το πολύ τρία διαφορετικά prints.

Να έχετε αυτοπεποίθηση. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όταν νιώθετε εσείς όμορφη, αυτό θα εισπράττουν και οι γύρω σας.

Στυλάτα outfits

Φορέστε ένα καρό κολάν με ένα μακρύ t-shirt σε μια ουδέτερη απόχρωση όπως είναι το γκρι και ολοκληρώστε το look σας με ένα δερμάτινο jacket, ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια και ένα πουά φουλάρι στο λαιμό σας.

Το leopard και το καρό είναι από τα πιο κλασικά και εντυπωσιακά prints και επιπλέον ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Φορέστε λοιπόν το μπλε skinny jean σας με ένα leopard πουκάμισο, τα ψηλοτάκουνα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο κι από πάνω το καρό σακάκι ή jacket σας.

Συνδυάστε το floral denim στενό σας παντελόνι με ένα oversized cream top κι από πάνω τη μάλλινη ζακέτα σας με γεωμετρικά μοτίβα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ankle boots σε καφέ απόχρωση.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *