19/04/2024

Συναυλία Metallon quintet – μαθητές: Μάθετε γιατί ξεκίνησε με το μουσικό θέμα της ταινίας Rocky (Gonna Fly Now) !

2

Συναυλία Metallon quintet: Μάθετε γιατί ξεκίνησε με το μουσικό θέμα της ταινίας Rocky (Gonna Fly Now) !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΎστερα από το σεμινάριο που διοργανώθηκε στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου με θέμα τα Χάλκινα Πνευστά ακολούθησε μια πολύ όμορφη συναυλία στην οποία το Metallon quintet απαρτιζόμενο από καταξιωμένους μουσικούς μοιράστηκε τη σκηνή με μουσικούς – μαθητές της Φιλαρμονικής Λουτρακίου και απέσπασε πολλές φορές το χειροκρότημα του ενθουσιώδους κοινού.

Ακούστηκαν πολλά έργα κλασσικού ρεπερτορίου καθώς και μουσικά θέματα γνωστά από ταινίες όπως το “Άρωμα γυναίκας” και το Gonna Fly Now από την ταινία Rocky με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία. Η επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν αφού είχε υπόβαθρο τα γεγονότα του Λουτρακίου της 25 Μαρτίου και τη γροθιά που έπεσε…. Είδατε που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πολύ περισσότερο όπως ακούγεται;

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη τη συναυλία πατώντας

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=OrMNlpf7BnY]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Συναυλία Metallon quintet – μαθητές: Μάθετε γιατί ξεκίνησε με το μουσικό θέμα της ταινίας Rocky (Gonna Fly Now) !

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και μπράβο τους που έχουν αγάπη για την μουσική! Μπράβο και στους γονείς που είναι στο πλευρό των παιδιών και τους καθοδηγούν στον σωστό δρόμο που κάνει τον κόσμο μας ομορφότερο.

  2. Αυτό που γράφει “το μεγάλο μας τσίρκο” μήπως μπορούσατε να το σκεπάσετε; Δεν έχω κάτι με την παράσταση, αλλά όταν είναι άσχετο με την συναυλία ή με την συνέντευξη τύπου που ήταν την άλλη φορά γελοιοποιεί αυτούς που είναι στη σκηνή…Δείτε το λιγάκι, άντε μπράβο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *