19/04/2024

Συνέντευξη Τύπου CEV U18 Beach Volleyball European Championship Loutraki 1-3 /9/ 2022 [Video]

0
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Sportcamp στο Λουτράκι είναι γεγονός,  με αγόρια και κορίτσια από 36 χώρες να υπόσχονται σούπερ θέαμα!

Το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ παρελαύνει στην πόλη μας με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τρεις ομάδες σε κάθε φύλο.

Όλες οι ομάδες που επιλέχθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον για τη χώρα μας στο κορυφαίο άθλημα της άμμου, με την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού στο Λουτράκι να αποτελεί επιπλέον κίνητρο για όλους για περαιτέρω ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ.

Το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Sport Camp Loutraki με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο μιας και το 2008, πάλι επι δημαρχίας του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη είχε διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι δόθηκε συνέντευξη τύπου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί



Πρόγραμμα Αγώνων

1-3 September 08.30-19.00 – Main Draw Matches Men & Women

4 September    11.00 Semi-finals Men & Women

15.00 Bronze Medal Women

16.00 Bronze Medal Men

17.00 Gold Medal Women

18.00 Gold Medal Men

AWARD CEREMONY

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *