Συνάντηση – Συζήτηση για την Κατεδάφιση κατασκευών στα παραλιακά καταστήματα του Λουτρακίου [Video]

4

Συνάντηση – Συζήτηση για την Κατεδάφιση κατασκευών στα παραλιακά καταστήματα του Λουτρακίου [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Loutraki ΛουτρακιΣήμερα στο Λουτράκι έγινε συνάντηση – ενημέρωση των επιχειρηματιών του Δήμου Λουτρακίου για το θέμα της κατεδάφισης των αυθαιρέτων κατασκευών στα παραλιακά καταστήματα του Λουτρακίου. Το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζεύς” και αρκετά μέλη του Συλλόγου. Από τους πολιτικούς του τόπου ήταν όλοι οι αρχηγοί των συνδυασμών, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημ. Λιμενικού Ταμείου. Παρακάτω παραθέτουμε ένα βίντεο – αναδρομή στο ιστορικό του προβλήματος.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AtnVo1RBIrE]

Περιοριζόμαστε στο συγκεκριμένο απόσπασμα επειδή μας ζητήθηκε να μην καταγράψουμε όλη τη συνεδρίαση για λόγους στρατηγικής. Είναι αγαπημένη τακτική που τη συναντήσαμε και στο παρελθόν και την προτιμούσαν τα ίδια ακριβώς πρόσωπα επικαλούμενα τους ίδιους ακριβώς λόγους. Εντέλει αυτός που φώναζε πιο πολύ απ’ όλους έσπευσε να συμφωνήσει πρώτος και να συνεχίσει να ενεργεί όπως ενεργεί, αφού έτριξε τα δόντια, έδειξε την ισχύ της θέσης που κατέχει και τη σπουδαιότητα του ρόλου του.

Είναι κοινή παραδοχή ότι πρέπει να αλλάξει το παραλιακό μέτωπο, αλλά η αλλαγή να γίνει μετά την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού που περιμένουν οι επιχειρηματίες να δουλέψουν. Το θέμα πέρα από τα νομικά ζητήματα,  είναι ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η οικονομική δυνατότητα για να γίνει η μελέτη και η ανάπλαση μιας και δεν τρέχει κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ίσως το επόμενο διάστημα να τρέξει, ίσως πάλι να βρεθεί κάποια άλλη λύση.

Κατά τ’ άλλα προτάθηκαν από τους νομικούς σχέδια δράσης τα οποία εν ολίγοις θα λέγαμε ότι είναι αυτά που σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο είχε προτείνει ο πρώην Δήμαρχος Π. Παύλου. Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν εκτενέστερα από τους αρμόδιους φορείς.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Συνάντηση – Συζήτηση για την Κατεδάφιση κατασκευών στα παραλιακά καταστήματα του Λουτρακίου [Video]

  1. Ο ΠΑΥΛΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

  2. Όπως πάντα φτάσαμε στο και πέντε. Γιατί δεν το κάναμε τον χειμώνα που πέρασε; Μύγες βαράγαμε

  3. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

  4. Είναι η ευκαιρία του Γκιώνη να εξιλεωθεί για την κατάσταση που έφτασε τον Δήμο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *