20/04/2024

Συνάντηση εργασίας του LTO με επιχειρηματίες από τον τομέα της Υγείας

0

Με αφορμή τις εξειδικευμένες μονάδες υγείας, υψηλών προδιαγραφών, που λειτουργούν επιτυχημένα στην περιοχή μας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, συνάντηση εργασίας με επιχειρηματίες και παρόχους στο τομέα της Υγείας και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με γνώμονα ότι ο Τουρισμός Υγείας αποτελεί μια εξελισσόμενη μορφή τουρισμού με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, στην συνάντηση συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού υγείας, και οι παράγοντες-πλεονεκτήματα που υπερτερεί ο Δήμος μας σε ανταγωνιστικούς προορισμούς για τουρισμό υγείας.

Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του προορισμού μας, αποφασίστηκε η ανάδειξη των ειδικών  μορφών τουρισμού στους οποίους συγκαταλέγεται και ο ιατρικός τουρισμός μέσω στρατηγικού σχεδιασμού πλαισίου προβολής των μοναδικών υπηρεσιών υγείας που προσφέρει η περιοχή μας στο επίπεδο Ιατρικού Τουρισμού, σε συνδυασμό με τις άριστες ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές, τόσο σε διεθνές όσο και σε ελληνικό επίπεδο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού ο Πρόεδρος Σπύρος Καραβούλης, ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Βλάσσης και το Μέλος Νίκος Πουλής. Εκ μέρους του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης η κα. Φοίβη Στριμμενοπούλου, του Rontis  o  κ. Θωμάς Κωτούλας, του L- Medical  ο κ. Γιώργος Κοντόπουλος και εκ μέρους  της  Μαγνητικής – Αξονικής Τομογραφίας Πελοποννήσου ο κ. Βάιος Καραντώνης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *