Στο τσακ 10ο πέρασε το τραγούδι “Alcohol is Free”, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης που εκπροσωπούν την Ελλάδα στη Eurovision. Αυτές είναι οι χώρες που θα διαγωνιστούν το Σάββατο

0

Στο τσακ 10ο πέρασε το τραγούδι “Alcohol is Free”, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης που εκπροσωπούν την Ελλάδα στη Eurovision

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Eurovision 2013: Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό!

Στο τσακ στη 10η θέση (αν και δεν παίζει ρόλο η θέση απλώς τονίζουμε ότι παρέτεινε την αγωνία μας) πέρασε το τραγούδι “Alcohol is Free”. Έτσι οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision. Αυτή τη φορά η εμφάνισή τους ήταν προσαρμοσμένη σε λιγότερο εβραϊκό ύφος αφού το καρό κιλτ αντικαταστάθηκε με πιο μετριοπαθή ενδύματα. Βέβαια παρατηρήσαμε ότι ήταν στα χρώματα που επέλεξε η συμμετοχή του Ισραήλ (άσπρο μαύρο).
Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ρουμανίας με τον ταλαντούχο ερμηνευτή που εκτός από το υπόλοιπο κοινό ξετρέλανε και τον παρουσιαστή Γ. Καπουτζίδη που περισσότερο αγχώθηκε για το αν περνάει η Ρουμανία από ότι η Ελλάδα.
Ευτυχώς που πέρασε όμως η Ελλάδα έστω και τελευταία στιγμή γιατί αν μη τι άλλο δε θα είχε πλάκα να δούμε τον τελικό της Eurovision το Σάββατο.
Αν και το παραπονάκι μας θα το πούμε. Είναι δυνατόν να στέλνουμε μπουζούκι με εβραικό ρυθμό και αγγλικό στίχο; Πιο όμορφη γλώσσα έχουν οι άλλες χώρες που τόλμησαν να εκπροσωπηθούν τραγουδώντας εξ’ ολοκλήρου στη γλώσσα τους; Αυτό για προβληματισμό. Σε τελική ανάλυση η έξαρση εθνικής υπερηφάνειας έχει νόημα σε εκτός χώρας προβολή και όχι μεταξύ μας να λέμε τι καταπληκτικοί που είμαστε εμείς οι Έλληνες!
Οι χώρες που θα συμμετάσχουν στον τελικό είναι οι:
Θυμίζουμε το τραγούδι παρακάτω
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UZZ9aMkxtVo]
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *