ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

0

ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΑΝΑΚΗΑΝΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον αγώνα των εθνικών ομάδων, Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Χαντμπολ Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 5.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στηρίζει τη διοργάνωση και σας περιμένει όλους εκεί να υποστηρίξουμε και να παρακολουθήσουμε ζωντανά τις προσπάθειες της εθνικής μας ομάδας, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016.

Την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 1μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λουτράκι (Ιάσονος 1), θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου σε ότι αφορά την διεξαγωγή του αγώνα των εθνικών ομάδων, Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Χαντμπολ Ανδρών που θα γίνει την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 5.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *