19/05/2024

Στο Λουτράκι το πρώτο διεθνές πρωτάθλημα τάβλι στην Ελλάδα

1

Το πρώτο μεγάλο διεθνές πρωτάθλημα τάβλι στην Ελλάδας θα διεξαχθεί από τον Όμιλο Πνευματικών Αθλημάτων Χολαργού από  9 – 12 Μαρτίου του 2023 με έπαθλο 10.000 ευρώ. 

Το Grand Prix Λουτρακίου ευελπιστεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο ετήσιο τουρνουά με τη συμμετοχή πολλών κι έμπειρων παικτών. Ο διευθυντής αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Monte Carlo και του Merit Open (τα δύο μεγαλύτερα τουρνουά στον κόσμο) κύριος Arda Findikoglu στη θέση του Tournament Director, η διεξαγωγή ειδικού σεμιναρίου από τον Νο2 παίκτη στον κόσμο Michihito Kageyama και τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον παικτών και κοινού.

Τις ίδιες ημέρες και στους ίδιους χώρους θα πραγματοποιηθεί και διεθνές τουρνουά Μπριτζ που κι αυτό διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ομίλου Πνευματικών Αθλημάτων Χολαργού. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Μπριτζ είναι αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα από τη δεκαετία του 1970 με χιλιάδες Έλληνες αθλητές και 68 Αθλητικά Σωματεία στην επικράτεια. Πρόκειται για το κορυφαίο και μοναδικό αναγνωρισμένο παγκοσμίως άθλημα που παίζεται με τράπουλα, με εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο και μηδενική συμβολή του παράγοντα τύχης στο αποτέλεσμα.

Έτσι όσοι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή είτε για τους αγώνες τάβλι είτε για αυτούς του μπριτζ, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου Πνευματικών Αθλημάτων Χολαργού ( www.opax.gr ).

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Στο Λουτράκι το πρώτο διεθνές πρωτάθλημα τάβλι στην Ελλάδα

  1. Γενικά είναι επικίνδυνο να μπαίνει κανείς σε γκρουπάκια του Messenger. Εκεί μπορεί να διαπιστώσει ότι σε ένα τέτοιο γκρουπάκι που συζητάνε για το μπριτζ, μπορεί να συμβεί ένας ένας να θυμώνει και ανεξήγητα να σου κόβει την Καλημέρα, λες και γίνονται εκεί μέσα πειράματα σε ποντίκια για τη συμπεριφορά τους (“Να δούμε πως θα κάνουμε τα άλλα ποντίκια να μη χωνεύουν αυτό το ποντίκι”). Ή μπορεί σε άλλο γκρουπάκι, ένας να θυμώσει επειδή κάποιος στα τέλη του Ιουνίου 2021 είχε πει όχι σε μια εξωφρενική πρόταση τροποποίησης ενός μαθήματος μπριτζ, και για να τιμωρηθεί κατέβηκε ένας διακόπτης (“ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ”, θα πούνε) και οι άλλοι των Νοτίων Προαστίων σταμάτησαν να του μιλάνε (“Ξέρεις, σου λέω εμπιστευτικά, μεταξύ μας, ο τάδε έχει πει πράγματα εναντίον σου, σε παρακαλώ, ούτε να παίζεις μαζί του, ούτε να του μιλάς, να μην καταλάβει τίποτα, να βασιστώ στην εχεμύθειά σου, δεν θα με προδώσεις”). Θέλει προσο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *