03/05/2024

Σπουδαίοι καλλιτέχνες στο Φεστιβάλ Poseidon Wyndham στο Λουτράκι !

0

Στο μεγάλο μουσικό καλοκαιρινό φεστιβάλ Poseidon στο μαγευτικό Wyndham στο Λουτράκι θα απολαύσουμε και φέτος σπουδαίους καλλιτέχνες!
Οι Νατάσσα Μποφίλιου, Χρήστος Θηβαίος & Παναγιώτης Μάργαρης; Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Γιοκαρίνης & Μηλιώκας & Παπαδόπουλος & Ζιώγαλας, Δήμος Αναστασιάδης και Γλυκερία θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης! 


Το μεγάλο μουσικό καλοκαιρινό φεστιβάλ Poseidon επιστρέφει και φέτος στο μαγευτικό Wyndham στο Λουτράκι!

Το διάσημο μουσικό φεστιβάλ, που αγαπήθηκε από το κοινό για την εκπληκτική μουσική εμπειρία που προσφέρει, επιστρέφει δυναμικά για μια ακόμα μίαχρονιά. Πρόκειται για μια εκρηκτική συνάντηση των πιο ταλαντούχων καλλιτεχνών από την ελληνική έντεχνη σκηνή, που θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους συνθέσεις σε έναν κόσμο μαγείας και ρυθμού.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Λουτρακίου, στο ξενοδοχείο Wyndham αρχίζοντας την Παρασκευή 21 Ιουλίου με την Νατάσσα Μποφίλιου.

Στη συνέχεια αναμένουμε μεγάλα ονόματα από τον χώρο της ελληνικής έντεχνης μουσικής για να μαςσυντροφεύσουν σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα,

Παρασκευή 28 Ιουλίου Χρήστος Θηβαίος & Παναγιώτης Μάργαρης

Σάββατο 12 Αυγούστου Ελένη Τσαλιγοπούλου

Σάββατο 19 Αυγούστου Κώστας Μακεδόνας

Παρασκευή 25 Αυγούστου Γιοκαρίνης & Μηλιώκας & Παπαδόπουλος & Ζιώγαλας

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου Δήμος Αναστασιάδης

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου Γλυκερία

Το φεστιβάλ αυτό δεν απευθύνεται μόνο στους μουσικόφιλους, αλλά και σε όλους όσους αναζητούν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε την απόλυτη ευχαρίστηση της μουσικής, να συνδεθούμε με νέους ανθρώπους και να δημιουργήσουμε ανεπανάληπτες αναμνήσεις.

Τα εισιτήρια για αυτήν την μοναδική εμπειρία θα είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο της Ticket Plus, www.ticketplus.gr, και σε επιλεγμένα σημεία προπώλησης σε Λουτράκι και Κόρινθο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *