Μία ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έμελλε να προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Twitter, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκεται στο επίκεντρο εξαιτίας των απόψεών του.

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου» έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον προσωπικό του λογαριασμό.
Το tweet προκάλεσε την αντίδραση ακολούθων του αλλά και χρηστών του κοινωνικού δικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν τα λεγόμενά του. Κάποιοι του ανέφεραν ότι είναι εύκολο να εκφράζει αυτή την άποψη ένας άνθρωπος που δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ενώ υπήρχαν και αυτοί που τον συμβούλεψαν να σκέφτεται περισσότερο τις αναρτήσεις του. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα tweet ή δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Πριν λίγο καιρό, ο Έλληνας αθλητής δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι τενίστριες θα πρέπει να παίζουν μέχρι 5 σετ, καθώς πληρώνονται το ίδιο.«Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω. Υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5», είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως μετέδωσε το First sportz.

«Υπάρχουν επιστήμονες και στατιστικολόγοι εκεί έξω. Μου είπαν ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερη αντοχή από τους άνδρες. Δεν ξέρω», πρόσθεσε. «Ίσως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα grand slam τουλάχιστον. Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα slam. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ» δήλωσε χαρακτηριστικά.