19/05/2024

Σοκάρει η μητέρα που θηλάζει τον 3χρονο γιο της.Το περιοδικό Time προκαλεί για μία ακόμη φορά με εξώφυλλό του

0

Σοκάρει η μητέρα που θηλάζει τον 3χρονο γιο της.Το περιοδικό Time προκαλεί για μία ακόμη φορά με εξώφυλλό του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
ΤΙΜΕ:Σοκάρει η μητέρα που θηλάζει τον 3χρονο γιο της
Το περιοδικό Time προκαλεί για μία ακόμη φορά με εξώφυλλό του. Αυτή τη φορά παρουσιάζει μία μαμά να θηλάζει το τρίχρονο παιδί της και θέτει την ερώτηση.

Είσαι «αρκετά» μαμά; Αυτή είναι η ερώτηση που θέτει το περιοδικό στους αναγνώστες του με φωτογραφία την Jamie Lynne Grumet μητέρα,που θηλάζει μπροστά στο φακό το παιδί της.

Το κύριο θέμα του τεύχους είναι η υπερβολική προσκόλληση των παιδιών προς τους γονείς τους. Σύμφωνα με τα επιχειρήματα που παρουσιάζει το περιοδικό οι γονείς έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη αν κοιμούνται με τα παιδιά τους ή τα θηλάζουν πέρα από την ηλικία που χρειάζεται.

Η 26χρονη μητέρα, πρώην κουνελάκι του Playboy στη συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό αποκαλύπτει ότι θηλάζει ακόμα η ίδια τον 3χρονο και τον 5χρονο γιο της. 

Η Jamie Lynne Grumet  ζει στο Λος Άντζελες με τα δύο της παιδιά. Το δεύτερο παιδί της, τον Σαμουήλ τον  υιοθέτησε τον Νοέμβριο του 2010 και από τότε τον θηλάζει. Όπως αναφέρει η ίδια το θεωρεί ένα είδος υποστήριξης για το παιδί της.

Αντιδράσεις όμως προκάλεσε και η αφήγηση για την δική της ζωή . Η Grumet  αποκάλυψε ότι η μητέρα της την θήλαζε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Μάλιστα το γάλα το περιέγραψε ζεστό και το σύγκρινε με την αγκαλιά της μάνας, την παρηγοριά της μάνας. Πιστεύει ότι δίνει αυτοπεποίθηση στο παιδί και για αυτό το λόγο ακολουθεί την ίδια τακτική με το δεύτερο παιδί της.

Όσο περνάει ο καιρός και το παιδί αρχίζει να μαθαίνει αγγλικά αρχίζει να το θηλάζει λιγότερο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *