02/05/2024

Σε λειτουργία από σήμερα 21/2/2024 το αυτόματο μηχάνημα εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ

0

Τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα 21/2/2024 το αυτόματο μηχάνημα εξόφλησης λογαριασμών της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ, δέχεται πληρωμές μόνο από κάρτα. Είναι εγκατεστημένο στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό Αγίων Θεοδώρων.

Νέο Αυτόματο Μηχάνημα Εξόφλησης Λογαριασμών στη ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ

Από σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2024, ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ προσφέρει έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για την εξόφληση των λογαριασμών. Το νέο αυτόματο μηχάνημα εξόφλησης, που δέχεται πληρωμές μόνο από κάρτα, είναι πλέον εγκατεστημένο στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων.

Αυτό το νέο αυτόματο μηχάνημα αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που στοχεύει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ. Μέσω αυτού του συστήματος, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους άμεσα και χωρίς την ανάγκη να ψάχνουν για τραπεζικά καταστήματα ή να περιμένουν σε ουρές.

Το νέο αυτόματο μηχάνημα εξόφλησης είναι διαθέσιμο 24/7 και προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε όσους επιθυμούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους με ασφάλεια και άνεση. Με αυτήν την επένδυση στην τεχνολογία, η ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ επιδεικνύει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της και την προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *