18/04/2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα το Κορινθιακό παλλαϊκό συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 14:00 στον Ισθμό με κατεύθυνση προς τα διόδια Καλαμακίου…Παρούσα η Δημοτική Αρχή.

5

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα το Κορινθιακό παλλαϊκό συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 14:00 στον Ισθμό με κατεύθυνση προς τα διόδια Καλαμακίου…Παρούσα η Δημοτική Αρχή. Εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Κακαβά, τον Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Αθ. Μουζάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Δέδε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Κορινθιακό παλλαϊκό συλλαλητήριο που ξεκίνησε  στις 11 2 2012 ώρα 14 00Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα το Κορινθιακό παλλαϊκό συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 14:00 στον Ισθμό με κατεύθυνση προς τα διόδια Καλαμακίου όπου και κορυφώθηκε η διαμαρτυρία. Το παρόν έδωσαν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και ενεργοί πολίτες της ευρύτερης Κορινθίας.
Στο πλευρό τους με δυναμικό και αγωνιστικό ύφος στάθηκε η Δημοτική Αρχή εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Κακαβά, τον Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αθ. Μουζάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Δέδε.
Φυσική και αναμενόμενη και η παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επιχειρησιακών Σωματείων Ιδιωτικών Καζίνο (ΟΕΣΙΚ) Γιάννη Λογοθέτη.
Ακούστηκαν συνθήματα και προτροπές να δώσουν όλοι το Δυναμικό παρόν αύριο στο Σύνταγμα για να αντισταθούν σθεναρά σε όσους μας διοικούν με τον τρόπο που μας διοικούν.
Τιμητική αν και μάλλον απέλπιδα προσπάθεια.
Δείτε video σε λίγο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα το Κορινθιακό παλλαϊκό συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 14:00 στον Ισθμό με κατεύθυνση προς τα διόδια Καλαμακίου…Παρούσα η Δημοτική Αρχή.

  1. Δηλαδή το ότι ήταν εκεί η δημοτική αρχή κάνει καλύτερο τον αγώνα; Αντί να τους μέμφεσε που προσπαθούν να εκμεταλευτούν τον αγώνα της εργατιάς για το αύριο, πας και τους πέρνεις συνεντεύξεις και τους προβάλεις. Ντροπή τελικά. Τέλος το καπέλωμα. Έγινε ξαφνικά ο Λογοθέτης που χρωστάει παντού, εργατοπατέρας? Έγινε ξαφνικά ο στρατηγός της αστυνομίας μπροστάρης του αγώνα? Μεγάλη ντροπή

  2. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣ?ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΦΤΟ!!!ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ?

  3. Εγώ είμαι εργαζόμενος και όχι παπαγαλάκι σα και σένα. Για ρώτα εσύ τους εργαζόμενους να δεις τι λένε και πόσο πίσω έφερε με τις μεγαλομανίες και τις φιλοδοξίες του ο Λογοθέτης.

  4. Εργαζόμενος δεν ειπες οτι εισαι? Οριστε σε ρωταω εγώ. Πες μας να μαθουμε την αληθεια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *