19/04/2024

Σεμινάριο “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι!

0

 

Ο LTO σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ,  τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) έφερε τη διοργάνωση του σεμινάριο της Google “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι.

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 18:30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον εισηγητή της Google, κο Ηλία Χάντζο, να παρουσιάζει με διαδραστικό τρόπο, εργαλεία της Google που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπτύξουν περαιτέρω την παρουσία των Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο. 

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο προέρχονταν από Τουριστικές Επιχειρήσεις της περιοχής (Ξενοδοχεία, Επισιτιστικά, Θεματικές Τουριστικές Επιχειρήσεις) καθώς και από διαφημιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο LTO διαπίστωσε αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς των επαγγελματιών για το σεμινάριο και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

 

Ευχαριστούμε θερμά:

  • Το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων για την πολύτιμη βοήθειά του στη διοργάνωση της εκδήλωσης
  • Την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας
  • Τον κο Ηλία Χάντζο, εισηγητή του σεμιναρίου Grow Greek Tourism Online
  • Την Google, τον ΕΟΤ & το ΣΕΤΕ για την πρωτοβουλία και την ένταξη του Λουτρακίου στο πρόγραμμα προορισμών του σεμιναρίου

 

Στιγμιότυπο 2016-07-05, 10.55.47 μ.μ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *