07/05/2024

Σήμερα το Διέλευση του 14ου Ιστορικού Ραλλυ Ακροπολις απο το Λουτράκι

0

14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ιστορικό ράλλυ ακρόπολις

Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη του loutrakitv.gr που μας επεσήμανε να αναφερθούμε στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός τη στιγμή που καμία προβολή δεν γίνεται στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Διέλευση του Ράλλυ Ακρόπολις από το Λουτράκι. Στις 12:24 δίνεται εκκίνηση στα ιστορικά αυτοκίνητα στο Σχίνο. Αφού ανέβουν την ασφάλτινη διαδρομή, θα περάσουν από το Λουτράκι και αφού περάσουν την Ποσειδωνία θα πάνε στο Λιμάνι Κορίνθου να πραγματοποιήσουν μια θεαματική ειδική στον Αγιο Νικόλαο.
Εκκίνηση 13:17. Στην συνέχεια αφού περάσουν από την Ειδική Διαδρομή Άγιος Ιωάννης, θα περάσουν μέσω Ισθμού πάλι από το Λουτράκι και θα κινηθούν προς Πίσια, όπου θα πάρουν εκκίνηση να κατέβουν προς Σχίνο στις 15:23.
Αύριο η διαδρομή περιλαμβάνει χωμάτινες ειδικές. Με εκκίνηση απο την Κινέτα στις 11:05 θα τερματίσουν στην Πολιτεία, Ενώ θεαματική θα είναι η εκκίνηση πάλι στην Πολιτεία στις 15:24. με σχεδόν 60 συμμετοχές υπολογίζεται οτι θα διέρχονται για σχεδόν 2 ώρες κάθε φορά….
Τι θα δει κανείς; ….Lancia Delta IntegralePorsche 911, Toyota Celica GT2000, Austin mini Cooper, Autobianchi A112Abarth, FOrsd Escort RS2000, BMW2002tι, TOYOTA Starlet και πολλά άλλα αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας “μετράει” για τους συμμετέχοντες τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο εθνικό πρωτάθλημα ιστορικών αυτοκινήτων . Περισσότερα εδώ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *