19/04/2024

Σήμερα συνεδριάζει το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας

0

Σήμερα συνεδριάζει το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 24η   Ιουλίου   2012, ημέρα ΤΡΙΤΗ  και ώρα19:00  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. 1.                  Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2011 της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας και προτάσεις δράσεων 2012-2013.
  2. 2.                  Εισήγηση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και Γ. Λέκκα από την Μ. Αλεξάνδρου έως και το Ξενοδοχείον ΄΄ΚΑΡΕΛΕΙΟΝ΄΄.
  3. 3.                  Εισήγηση για την κυκλοφοριακή ρύθμιση της παραλιακής οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι από το σημείο καφετέρια ΄΄ΠΛΩΡΗ΄΄ μέχρι το ύψος κέντρου διασκέδασης ΄΄COCOON΄΄.
  4. 4.                  Περί εξέτασης αιτημάτων για επέκταση δημοτικού φωτισμού και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων σε διάφορες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.
  5. 5.                  Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΗ το οποίο θα λειτουργήσει επί της οδού Καραϊσκάκη 31 στο Λουτράκι.
  6. 6.                  Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ της ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ ΜΑΡΙΑΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ το οποίο θα λειτουργήσει επί της Δημοσίων Υπαλλήλων 19 στο Λουτράκι.
  7. 7.                  Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθ.19/2012 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας .
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *