01/05/2024

Σήμερα έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

3

Σήμερα έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων ΚΕΔΕ Εργαζόμενοι, απολύσεις,tvtvΠαρακαλούμε όπως προσέλθετεστην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 24η Φεβρουαρίου 2014,ημέρα Δευτέρα και ώρα6:00 μ.μ. σε έκτακτη συνεδρίαση,για συζήτηση του κατωτέρω μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

 1.Διάθεση πίστωσης για τη διεξαγωγή αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο μας,

καθότι διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών, οπότε και θα υλοποιηθούν & θα κορυφωθούν οι σχετικές εκδηλώσεις.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Σήμερα έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

  1. Πόσο άλλο θα εκτεθείτε κυριε Πρόεδρε του Δημοτικού μας Συμβουλίου???? Γιατί συνεχίζετε να θεωρείτε την σύνταξη θεματολογίου Δημοτικού Συμβουλίου ως σημείωμα αγορών και “δεν πειράζει αν ξεχασα κάτι… παω πάλι αυριο να ψωνίσω”. Την Παρασκευή υπήρχε ενα πλούσιο θεματολόγιο 28 θεμάτων. Δεν θα ασχοληθώ με το φαιδρό του θέματος να ερθει ως θεμα ληψη απόφασης για τη χωροθέτηση Καζίνο στο Ελληνικό, αλλα με την έλλειψη του θέματος του σημερινού συμβουλίου. Δεν ξέρατε εδω και μηνες οτι θα γινει καρναβάλι? Και εστω οτι δεν είχατε ενημερωθεί, στις 14 Φεβρουαρίου σίγουρα υπήρχε εικόνα των προβλεπομένων εξόδων ωστε να το βάλετε στο θεματολόγιο του τακτικού δημοτικού συμβουλίου που συγκαλέσατε.
    Θα το βάζατε ως εκτακτο “προ ημερησίας” ??? Και δύσκολο να δεχτώ οτι συμπεριλαμβανόταν στο θέμα “Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού”.
    Βέβαια αυτά δεν μπορουν να περάσουν απο το μυαλό σας όταν εκφράζεστε με τόση ζέση για τα καθήκοντα των συμβούλων οι οποίοι σας έκαναν τη χάρη και συνέπλευσαν μαζί σας στην αχαρακτήριστη διαδικασία αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή.

  2. Πώς φαίνεται οτι κάποιους έτσουξε…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *