28/04/2024

Σάρωσε τις Εντυπώσεις η Συνέντευξη Τύπου για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Λουτρακίου [Video]

0

Σάρωσε τις Εντυπώσεις η Συνέντευξη Τύπου για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Λουτρακίου [Video]

Μια πρωτοποριακή ατμόσφαιρα γέμισε την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, καθώς πραγματοποιήθηκε μια συνέντευξη τύπου για τις επερχόμενες Αποκριάτικες και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης, και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας, κα Θεώνη Μαυροματίδου , φυσικά παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των φορέων.

Από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει, πολλοί οι μεταμφιεσμένοι μεταξύ αυτών και η κα Αντιδημαρχος, κούκλοι με στολές χόρευαν και αιωρούταν μια αίσθηση γιορτινή. Η αίθουσα ήταν γεμάτη με χαρούμενη ατμόσφαιρα και … ανυπομονησία, προετοιμαζόμενη για μια εμπειρία που επρόκειτο να ξεπεράσει τα συνηθισμένα. Καθώς η συνέντευξη εξελισσόταν, αποκαλύφθηκαν σχέδια που υπόσχονταν να εκπλήξουν ευχάριστα το κοινό!

Το αποκορύφωμα της συνέντευξης τύπου, λοιπόν,  ήταν ο ξέφρενος χορός που ακολούθησε, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής Λουτρακίου αλλά και η ομολογουμένως πετυχημένη μίμηση του κ Δημάρχου με την άδεια του κ Δημάρχου.

Η συνέντευξη τύπου αποτέλεσε μια δυναμική  επίσημη εκκίνηση για μια εορταστική περίοδο γεμάτη πρωτότυπες και αξέχαστες στιγμές, με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων υπό την καθοδήγηση μιας δημοτικής αρχής που αποφάσισε να ξεφύγει απο τα τετριμμένα. Η κα Μαυροματίδου επανειλημμένως κάλεσε γονείς και παιδιά να συμμετέχουν στο καρναβάλι και τους προειδοποίησε αστειευόμενη ότι αν κάθονται στα σπίτια μπροστά στην τηλεόραση την ώρα των εκδηλώσεων θα μπαίνει μέσα στα σπίτια και θα τους βγάζει έξω. Οπότε καταλάβατε φοράτε το χαμόγελο και ξεχύνεστε στους δρόμους για να γλεντήσουμε με κέφι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *