05/05/2024

Σάλος στην Πάτρα: Ο μάχιμος επιστήμονας που… ψαρεύει νεαρούς!

0

Σάλος στην Πάτρα: Ο μάχιμος επιστήμονας που… ψαρεύει νεαρούς!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σάλος στην Πάτρα: Ο μάχιμος επιστήμονας που... ψαρεύει νεαρούς!

Στο κόλπο και η σύζυγός του…

Σάλος με τον Πατρινό επιστήμονα ο οποίος αρέσκεται στο να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού με καλλίγραμμους νεαρούς τους οποίους «ψαρεύει» μέσω διαδικτύου.

Όπως αναφέρει το dete.gr, πρόκειται για «επώνυμο» και πολύ καταξιωμένο και άκρως μαχητικό στον κλάδο του, ηλικίας γύρω στα 55 έτη.

Εξωτερικά δείχνει την εικόνα του σοβαρού και σεμνού ανθρώπου, ενώ συχνά θα τον συναντήσετε και σε εκκλησίες της πόλης όπου μάλιστα παρακολουθεί με δέος και κατάνυξη τις Θείες λειτουργίες μαζί με τη σύζυγό του. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί τα βίτσια που κρύβει.

Βίτσια που αφορούν και τους δύο, αν και το «κακό» ξεκίνησε πρώτα από τον εν λόγω επιστήμονα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στη γυναίκα του.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε ανέκαθεν κρυφό πόθο να γνωρίζεται με νεαρούς και να του ικανοποιούν ορισμένες από τις ορέξεις του.

Μέσω μίας γνωστής σε συγκεκριμένους κύκλους, ιστοσελίδα με φωτοαγγελίες Πατρινών gay ή Πατρινών που απλώς αναζητούν gay έκανε τα πρώτα βήματα.

Βέβαια ο ίδιος ο επιστήμονας δεν τόλμησε να φτιάξει δικό του προφίλ, αφού όποιος το κάνει πρέπει να δίνει τα στοιχεία του και να δημοσιεύει φωτογραφίες του χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Έτσι, υποχρέωσε έναν νεαρό (με τον οποίο είχε κρυφές σχέσεις) να δημιουργήσει δικό του προφίλ και μέσα από αυτό να του βρίσκει εκείνος άλλους συντρόφους, τους οποίους ο επιστήμονας πληρώνει με το παραπάνω! Όμως ραντεβού στο ραντεβού, το κουσούρι δεν έμεινε κρυφό. Απεναντίας, πολλά στόματα άρχισαν να ανοίγουν και να μιλούν για τις μυστικές του συναντήσεις.

«Μάτι» από την σύζυγο

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το τελευταίο οκτάμηνο άρχισε να βάζει στο… κόλπο και την 48χρονη γυναίκα του!

Μία γυναίκα η οποία δεν περνά απαρατήρητη, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως η ίδια θα ήταν ποτέ δυνατόν να συμμετέχει στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις του άνδρα της με μοναδικό σκοπό να… παρακολουθεί!

Όπως λέγεται, ο σύζυγος πήρε κάποια στιγμή την απόφαση να της αποκαλύψει την αλήθεια και κατάφερε να την πείσει να τον βλέπει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσής του με άλλον άνδρα.

Βέβαια υποστηρίζεται ότι ορισμένες φορές συμμετείχε και η ίδια.

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *