26/04/2024

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Έγινε πατέρας για έβδομη φορά σε ηλικία 79 ετών

0

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Έγινε πατέρας για έβδομη φορά σε ηλικία 79 ετών

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι πρόσφατα καλωσόρισε το έβδομο παιδί του

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο παραχώρησε συνέντευξη στο ET Canada και αναφέρθηκε στην πατρότητα, αλλά και τη σχέση που έχει με τα παιδιά του. «Ξέρω πως έχετε έξι παιδιά» είπε η δημοσιογράφος Μπρίτνεϊ Μπλερ, αλλά ο ηθοποιός τη διόρθωσε, αιφνιδιάζοντάς την: «Επτά στην πραγματικότητα, μόλις απέκτησα μωρό».

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του Ρόμπερτ ντε Νίρο επιβεβαίωσαν στο ET Canada πως ο ηθοποιός έχει πλέον επτά παιδιά, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες ή κάποια πληροφορία για τη μητέρα του μωρού που γεννήθηκε πρόσφατα.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μια κόρη, τη Ντρένα και έναν γιο, τον Ράφαελ, με την πρώτη σύζυγο του, Ντάιαν Άμποτ καθώς και δύο δίδυμους γιους, τους Τζούλιαν Χένρι και Άαρον Κέντρικ, τους οποίους απέκτησαν με το πρώην μοντέλο Τούκι Σμιθ μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Ντε Νίρο διατηρούσε δεσμό και με την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν. Το 2004, παντρεύτηκε τη Γκρέις Χάιταουερ, πρώην αεροσυνοδό. Απέκτησαν τον γιο τους Έλιοτ, 25 ετών και τη Χέλεν, 11 ετών. Ο Ντε Νίρο και η Χάιταουερ υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2018 έπειτα από περισσότερα από είκοσι χρόνια μαζί.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του, ο ηθοποιός μοιράστηκε σπάνιες πληροφορίες για τη ζωή του ως πατέρας και τον τρόπο ανατροφής που ακολουθεί.

«Θέλω να πω, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, [κάποιες φορές] δεν έχεις άλλη επιλογή» δήλωσε στο ET Canada. «Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα». Και συνέχισε: «Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *