19/04/2024

Πώς φαίνεται ο ακατάλληλος από το πρώτο ραντεβού

0

Πώς φαίνεται ο ακατάλληλος από το πρώτο ραντεβού

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θέλεις επιτέλους να κάνεις μια σχέση της προκοπής, είσαι σίγουρη πως δεν είσαι σε φάση να παιχνιδίσεις από δω κι από κει ή να χάσεις χρόνο με άντρες που εξ’ αρχής σου δίνουν σημάδια ακαταλληλότητας αλλά…. εσύ επιλέγεις να τα παραβλέψεις επιμελώς.Για εσένα που ξέρεις τι θέλεις και επιμένεις πως ψάχνεις τον κατάλληλο άντρα, σου έχουμε 6 εμφανή σημάδια πως το αγόρι δεν σου κάνει, τα οποία μάλιστα θα τον βγάλουν εκτός, από το πρώτο κιόλας ραντεβού!

1. Η ακρίβεια άργησε μια μέρα

Κι όταν λέμε ακρίβεια, δεν εννοούμε ο χριστιανός να είναι με το ρολόι στο χέρι. Το ζητούμενο είναι να είναι σωστός στην ώρα εμφάνισής του, να ενημερώσει νωρίτερα αν κάτι του έτυχε και πρέπει να αργήσει κι όχι να βρεθείς μόνη σε ένα τραπεζάκι και να μην εμφανιστεί ποτέ.

Εμείς τα κορίτσια, βάζουμε πάντα το χειρότερο με το μυαλό μας. Αν ο λεγάμενος δεν εμφανιστεί ποτέ και τον πετύχεις αργότερα στο Facebook, μην μπεις στον κόπο να ρωτήσεις αν έπαθε κάτι άσχημο. Τα κακά νέα μαθαίνονται εύκολα.

2. Ευγένεια είχατε στο χωριό σου;

Τα νέα- καλοθρεμμένα από τη μανούλα τους- αγόρια, αποφεύγουν σαν το διάβολο το λιβάνι τις ταινίες εποχής, κανείς δεν τους μίλησε για τρόπους και χαμένος έτσι όπως είναι ο Ζαμπούνης, οι γνώσεις περί σσαβουάρ βίβρ, πήγαν περίπατο.

Και δεν είναι πως θέλεις να σου ανοίξει την πόρτα από το αυτοκίνητο ή να σε χειροφιλήσει αλλά βρε αδερφέ, μην μου κλείνεις την πόρτα στα μούτρα, μην περπατάς αφήνοντάς με μίλια πίσω. Και το χειρότερο, φρόντισε να με συνοδεύσεις σπίτι και να περιμένεις μέχρι να κλείσω την πόρτα, προτού σπινιάρεις με τρίτη το πολεμικό σου όχημα και γίνεις καπνός.
3. Τρίτο και βασικό: θέλεις σχέση, θέλει σχέση

Προφανώς, δεν μπορεί να σου υποσχεθεί κάτι κι ούτε μπορείς από το πρώτο ραντεβού να καταλάβεις αν θα γεράσετε παρέα. Προφανώς όμως πάλι, ένα αγόρι που από το πρώτο ραντεβού φροντίζει να σου διασαφηνίσει πως:

Α. δεν ψάχνεται για κάτι σοβαρό

Β. χώρισε πρόσφατα και ψάχνει να βρει τον εαυτό του

Γ. ζει μόνο το παρόν, ποτέ δεν κάνει σχέδια για το μέλλον, ούτε για το αύριο!

Δ. δεν έχει ποτέ σχέση στη ζωή του

Ε. έχει κοπέλα

Δεν έχει σκοπό να κάνει σχέση μαζί σου. Το αν θα μπλέξεις, είναι μόνο δικό σου πρόβλημα και φυσικά θα λουστείς το αποτέλεσμα. Αν είχε έστω 1% πρόθεση να δοκιμάσει μια σχέση μαζί σου, ούτε θα σε προετοίμαζε, ούτε και θα έκανε προγραμματικές δηλώσεις.

4. Η πρώην σου, αυτή η άγνωστη:

Είναι πέραν του προφανούς, πως στο πρώτο, πρώτο ραντεβού, κουβεντούλες για τους/τις πρώην δεν χωρούν.

Άλλο πράγμα είναι να σου διασαφηνίσει πως είναι μόνος το διάστημα αυτό, άλλο πράγμα να ξεκινήσει να σου περιγράφει, πόσο καιρό τα είχε με την Κούλα, πόσα τραγούδια της έγραψε- τύφλα να έχει ο Παντελίδης, πόσο κέρατο του έριξε, αν τα είχαν χρόνια και ζαμάνια, αν έχουν ταξιδέψει μαζί μέχρι την άκρη του κόσμου ή αν της έκανε πρόταση γάμου.

Όλα αυτά, όλη αυτή η κουβέντα, για μια άγνωστη Χ πρώην, είναι σημάδι του πόσο τι σκέφτεται και του πόσο rebounce σχέση θα γίνεις εσύ!

5. Μάνα μου εσύ:

Σε ένα πρώτο ραντεβού, μπορείτε φυσικά να μιλήσετε για την οικογενειακή σας κατάσταση μέχρι του σημείου: είμαστε 2 αδέρφια, οι γονείς μου ζουν. Κάθε περεταίρω λεπτομέρεια που αφορά: στην σπανακόπιτα την εκπληκτική που κάνει η μαμά του, στην πρόθεσή του να σε γνωρίσει η μαμά του, στο πόσο μοιάζεις στη μαμά του (ο Κυριαζής με το ”μου θυμίζεις τη μάνα μου” μας κατέστρεψε), δηλώνουν πως έχεις μπλέξει με Τον Μαμάκια.

Αν θέλεις να μπλέξεις πάρα ταύτα, θα σου πούμε Καλό Κουράγιο.

6. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα:

Άντρας που ξεχνά το πορτοφόλι στο πρώτο και δεύτερο ραντεβού, άντρας που προτιμά να πάρετε τρόλεϊ μέσα στη νύχτα κι όχι ταξί, άντρας που σου επισημαίνει πως τα λεφτά είναι πολύ σημαντικά για να τα σκορπάμε από δω κι από κει, άντρας που έχει δουλειά αλλά δεν σταματά τη μίρλα για την οικονομική κρίση, άντρας που στο πρώτο ραντεβού παραγγέλνει ντελίβερι και επιμένει να μοιραστείτε τα έξοδα γιατί πιστεύει στην ισότητα, τέλος άντρας που σε αφήνει να πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού με την επεξήγηση πως θα τα βρείτε την επόμενη φορά, είναι τσίπης, τσιφούτης, Σκρουζ.

Η ίδια ακριβώς λογική ισχύει και για τις ερωτήσεις που θα δεχτείς και αφορούν στα χρήματα που βγάζεις, στην προίκα που τυχόν έχει και στα περιουσιακά των γονιών σου.

Εκπτώσεις επιτρέπουμε μόνο σε άνεργους, φοιτητές και φαντάρους!

Κι από σεξ στο πρώτο ραντεβού: Ε, δεν μπορείς να πεις πως ένας άντρας που θα στο προτείνει είναι κακή επιλογή. Κάθε άντρας, εφόσον του δώσεις την επιλογή θα την αρπάξει. Στο χέρι σου είναι να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν πιο αργά.

Το σημαντικό είναι να θυμάσαι πως δεν αρκεί μόνο να κάνεις Εσύ τα πάντα για να του γίνεις αρεστή. Είναι κρίσιμο, να έχει κι ο άλλος τα στοιχεία που επιθυμείς από έναν άντρα.

Πηγή: aniwthoi.net
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *