26/04/2024

Πώς κατάφερε ένας Τζορτζ Κλούνεϊ να ρίξει αυτή τη θεά; Ένα άρθρο που αξίζει να διαβάσετε

0

Πώς κατάφερε ένας Τζορτζ Κλούνεϊ να ρίξει αυτή τη θεά; Ένα άρθρο που αξίζει να διαβάσετε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
3Όλος ο πλανήτης ασχολήθηκε με το «θαύμα» του αρραβώνα του πιο πεισμωμένου χολιγουντιανού εργένη. Πώς τα κατάφερε μία δικηγόρος; Κανείς δεν αναρωτήθηκε το αντίθετο…

Ολοι σχολίασαν τα πάντα. Αν πρόκειται απλά για φήμη. Αν είναι διαφημιστικό κόλπο. Αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ γέρασε και τρόμαξε. Αν έχει χρέη που δε γνωρίζουμε κι αυτή είναι πλούσια νύφη. Και, φυσικά, αν είναι κρυφά γκέι και η κοπέλα δέχτηκε να είναι η βιτρίνα ενός ακόμα λευκού γάμου. Στον τόσο εκτυφλωτικά ψεύτικο κόσμο των χολιγουντιανών προβολέων όλα τα παραπάνω μπορούν να ισχύουν. Ή και τίποτα από αυτά. Κανείς δεν ξέρει και κανείς δε θα μάθει, πέρα από αυτά που θα επιτρέψουν να κυκλοφορήσουν, ή μάλλον «να διαρρεύσουν», οι publicists. Ο αρραβώνας όμως του διαβόητου αιώνιου εργένη με τη λιβανέζο-βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν παρουσιάζει ένα άλλο ενδιαφέρον. Κι αυτό, σχεδόν δεν αφορά καθόλου τον Κλούνεϊ. Αλλά εμάς.

Σκεφτείτε το: μπορεί η πρώτη σκέψη μίας τέτοιας είδησης να σας άφησε παγερά αδιάφορους, να αναρωτιέστε για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, να μη διαβάζετε κίτρινες εφημερίδες, το σινεμά να είναι για εσάς κάτι εντελώς διαφορετικό από το επίπλαστο σύμπαν της showbiz. Ομως, ακόμα κι εσείς, στην περίπτωση που θα πέσατε με το ποντίκι σας πάνω στη φωτογραφία του ζευγαριού, και ίσως και έναν τίτλο που θα αναρωτιόταν «πώς μία κοινή θνητή έριξε τον Κλούνεϊ», κρυφά μέσα σας συμφωνήσατε. Κι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από δεκαετίες προπαγάνδας για τους ημίθεους που κατοικούν στις βίλες των Χολιγουντιανών λόφων. Τις δίμετρες ξανθιές που μεγαλώνουν χωρίς ρυτίδες και γραμμάριο λίπους. Τους άπιαστους “Kings of Cool” που ζευγαρώνουν μόνο με top models.

Σκέφτηκε κανείς ποια είναι αυτή η κοπέλα; Ακόμα και οι τίτλοι των εφημερίδων που το έκαναν χρησιμοποίησαν τίτλους για να περιγράψουν το γεγονός όπως «Διαβάστε ποια “κατάφερε” να “δαμάσει”, να “τυλίξει” τον χρυσό εργένη». Μετά ακολουθούσε ένα βιογραφικό της Αλαμουντίν, με έμφαση στις διακοπές στο γιοτ των γονιών της πριν από έναν μήνα και το 7 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο Τζορτζ, «παραδοσιακά» – στο ένα γόνατο.

 

Αναρωτήθηκε κανείς το αντίθετο; Πώς «κατάφερε» ένας ηθοποιός (ο οποίος στο βιογραφικό του είχε σχέσεις με ημίγυμνες γυναίκες παλαιστές, σερβιτόρες του Λας Βέγκας, ιταλίδες παρουσιάστριες reality shows και συμπρωταγωνίστριες) να «ρίξει» μία τόσο σοβαρή, επιτυχημένη, δυναμική δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Γιατί, η Αλαμουντίν δεν είναι καθόλου τυχαία.

Κόρη της Μπάρια Αλαμουντίν, πολιτικής αναλύτριας θεμάτων της Μέσης Ανατολής στην εφημερίδα «Al Hayat» και συνεργάτη των καναλιών CNN, Al Jazeera, CNBC, BBC και Sky News, η Αμάλ, απόφοιτος Οξφόρδης και NYU, στα 36 της χρόνια είναι περιζήτητη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σύμβουλος του Κόφι Ανάν σε θέματα που αφορούν τη Συρία. Δικηγόρος του Τζούλιαν Ασάνζ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι κάτοχος Οσκαρ. Ερμηνεύοντας ένα ρόλο… για όλα αυτά που η Αλαμουντίν κάνει στην πραγματικότητα.

 

Ναι είναι πολύ αγαπημένος μας, ναι όλες οι γυναίκες (και άντρες) έχουμε κάνει πλάκα σε παρέες για αυτόν, ναι θεωρούμε ότι -από τους σύγχρονους εκπροσώπους του Χόλιγουντ- τουλάχιστοναυτός έχει μία ουμανιστική σοβαρότητα και συνεπή πολιτική στάση. Μη τρελλαθούμε κι όλας όμως. Ενας ηθοποιός είναι που θα έπρεπε στο ίδιο τραπέζι με μια τέτοια γυναίκα και συζητήσεις π.χ. για το Νταρφούρ να ένιωσε τη διαφορά… ανάμεσα στο πλυμμένο και το πραγματικά καθαρό!

Α, επίσης, για να μη ξεχνάμε και τα σημαντικά της αβάσταχτής μας ελαφρότητας: στην Οξφόρδη οι συμμαθητές της την είχαν ψηφίσει ως την πιο hot δικηγόρο της τάξης τους, και πέρσι το όνομά της υπήρχε στη λίστα των «21 πιο περιζήτητων single γυναικών του Λονδίνου».

Για αυτό λοιπόν Τζορτζ, πες μας: πώς έριξες αυτή τη θεά;

 

Πηγή: flix.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *