19/04/2024

Πώς θα βγάλετε τα φρύδια σας σωστά και χωρίς πόνο;

0

Πώς θα βγάλετε τα φρύδια σας σωστά και χωρίς πόνο;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πώς θα βγάλετε τα φρύδια σας σωστά και χωρίς πόνο;

Πάρτε το μολύβι και σταθείτε μπροστά από τον καθρέφτη

Ακόμη κι αν εμπιστεύεστε την περιποίηση των φρυδιών σας σε ειδικούς, κάποτε θα χρειαστεί να το «βγάλετε» και μόνες σας, πχ. στις διακοπές! Υπάρχουν μερικοί εύκολοι κανόνες που θα σας βοηθήσουν να μην αρπάξετε στην τύχη τη τσιμπίδα και να χαλάσετε το σχήμα των φρυδιών σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό τσιμπιδάκι κι ένα μολύβι!

-Τοποθετήστε το μολύβι κάθετα δίπλα στη μύτη (βλ. εικόνα, βήμα 1). Βγάλτε με τη τσιμπίδα όσες τριχούλες μένουν έξω από αυτή τη γραμμή.

-Φέρτε το μολύβι διαγώνια, από το τέλος της μύτης μέχρι το τέλος της κόρης του ματιού. Στη διαγώνια γραμμή (βλ. εικόνα, βήμα 2) πρέπει να είναι η λεγόμενη καμάρα, το υψηλότερο σημείο του φρυδιού.

-Έπειτα, φέρτε το μολύβι σε μια διαγώνια γραμμή από το τέλος της μύτης μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού (βλ. εικόνα, βήμα 3)

*Αν πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας, τότε δοκιμάστε το καλύτερα αφού κάνετε ένα καυτό ντους. Θα έχουν ανοίξει οι πόροι και δεν θα πονάτε πολύ. Εναλλακτικά, περάστε πρώτα από πάνω ένα παγάκι. Βοηθάει επίσης να κρατάτε σταθερά τραβηγμένο το δέρμα την ώρα που τραβάτε τις τρίχες!

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *