20/05/2024

Πως να πάψω να τον σκέφτομαι σε 10 βήματα! Οδηγός με εικόνες

1

Πως να πάψω να τον σκέφτομαι σε 10 βήματα! Οδηγός με εικόνες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Είχαμε όλες μας δύσκολους χωρισμούς ή έρωτες που έπρεπε να αναγκαστούμε να τους ξεχάσουμε.  Το να καθόμαστε να τον σκεφτόμαστε είναι γλυκό και ταυτόχρονα επώδυνο, ένας τεράστιος μαζοχισμός! Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να βγούμε από αυτή την κατάσταση; Τα παρακάτω βήματα πραγματικά βοηθάνε:

1. Αφιέρωσε δύο ημέρες, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο στο να κλάψεις ατελείωτα! Πήγαινε στην κρεβατοκάμαρά σκίσε τις παλιές φωτογραφίες , και μη συγκρατήσεις τα δάκρυα . Κλάψε. Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ πιο εύκολες.


2 Μην τον αναζητήσεις, μην του στείλεις μήνυμα, μην του στείλεις email, μην τον πάρεις τηλέφωνο, μην επιδιώξεις να τον συναντήσεις.

3 Πήγαινε στο γυμναστήριο ! Η γυμναστική βοηθά πολύ. Αν ιδρώσεις για 2 ωρίτσες θα φύγουν μαζί και τα κακά συναισθήματα. Σκέψου θετικά.

4 Μη σκέφτεσαι τις καλές στιγμές που είχατε. Επικεντρώσου σε αυτά που σε ενοχλούσαν. Θυμήσου τα ελαττώματά του. Προσπάθησε να τον σιχαθείς, μπορείς ακόμα και να υπερβάλλεις, φαντάσου τον με το μαλλί μέσα στη λίγδα και την ανάσα του να μυρίζει.

5 Σκέψου όλα τα άσχημα που σου έχει κάνει, αγενή σχόλια, παρατηρήσεις, στησίματα για να βγει με φίλους.

6 Βγες έξω με τις φίλες σου για μια ταινία , για ψώνια , σε μια συναυλία, σε μια διαδήλωση, κάνε ό, τι μπορείς για να κρατήσεις το μυαλό σου μακριά από αυτόν!

7 Μίλα με κάποιον έμπιστο άνθρωπο γι’ αυτόν και για το πόσο ηλίθιος είναι. Πες τον πόνο σου σε κάποιον που ξέρεις ότι θα σε ακούσει με αγάπη και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει και να σε καταλάβει.

8 Φτιάξε ένα βιντεάκι. Δεν χρειάζεται να το δείξεις σε κανέναν, απλά κάνε ένα βίντεο όπου θα δίνεις έμφαση στα ελαττώματά του. Συνέχισε ώσπου να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς μετά να το διαγράψεις.

9 Γράψε ποιήματα . Δεν χρειάζεται να έχουν ομοιοκαταληξία απλά γράψε ό, τι έχει κάνει σε σένα και πώς σε έχει βλάψει . Διάβασέ το όταν αρχίσεις πάλι να τον σκέφτεσαι με αγάπη

10 Όταν είσαι έτοιμη , βρες κάποιον άλλο. Δεν λέω σε μια εβδομάδα μετά το χωρισμό, αλλά βγες έξω, φλέρταρε, απόλαυσε την ελευθερία που έχεις και την χαρά του να φλερτάρεις, να ερωτεύεσαι απ’ την αρχή με όμορφα φτερουγίσματα του έρωτα στην ψυχή σου!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Πως να πάψω να τον σκέφτομαι σε 10 βήματα! Οδηγός με εικόνες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *