17/04/2024

Πως να καταλάβω αν ξεπέρασε την πρώην του

0

Πως να καταλάβω αν ξεπέρασε την πρώην του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5, αλάνθαστα, σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Tα μάτια σας ανοιχτά γιατί ο καλός σας μάλλον σας κάνει νερά!

Eίστε με τον άντρα των ονείρων σας, όλα είναι υπέροχα κι εσείς νιώθετε να πετάτε στα σύννεφα! Αλλά κάτι σας κρατάει κολλημένη στη γη και σας βασανίζει κάθε μέρα που περνάει. Τι είναι αυτό; Η πρώην και το φάντασμά της που βρίσκεται κυριολεκτικά παντού! Έχετε ακούσει γι’ αυτήν άπειρες φορές, την γνωρίζετε, ίσως και να βγαίνετε όλοι μαζί, την έχετε καταραστεί, την έχετε βρίσει που στενοχώρησε τον καλό σας, γιατί πάντα το πρόβλημα εντοπίζεται όταν τον έχει χωρίσει η άλλη, κι εκεί που έχετε ηρεμήσει αρχίζουν τα… περίεργαΜηνύματα, συνομωτικά τηλέφωνα, το όνομα της… άλλης όλο και πιο συχνά στη συζήτηση και με λίγα λόγια, υπάρχει θέμα! Επειδή είμαστε γυναίκες, που σημαίνει ότι είμαστε τρελές και ζηλιάρες, πριν τον στείλετε στην μαμά του, για να μην πούμε πουθενά χειρότερα, κάντε μία μικρή έρευνα για να έχετε και αποδεικτικά στοιχεία. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια αλάνθαστα σημάδια για να καταλάβετε αν όντως κάτι τρέχει με την πρώην. Προσοχή, έχουν κλείσει σπίτια!

1. Έχουν επαφές: Προφανώς, και επειδή δεν είμαστε 15 χρονών, όταν με κάποιον άνθρωπο έχεις περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, είναι δύσκολο έως ακατατόρθωτο να τον βγάλεις εντελώς από τη ζωή σου. Μέχρι εκεί όμως… Το να πάρει που και που την πρώην του ένα τηλέφωνο να τα πούνε σαν φίλοι, είναι απολύτως θεμιτό και φυσιολογικό. Το να τον παίρνει τα ξημερώματα, για άσχετους λόγους κι αυτός εκτός του ότι της απαντάει κανονικά, απομακρύνεται  κιόλας για να μιλήσει με την ησυχία του, είναι εντελώς παράλογο! Αν ο καλός σας συμπεριφέρεται έτσι, τότε λυπούμαστε αλλα υπάρχει πρόβλημα.

2. Περίεργη συμπεριφορά: Είστε σε ένα μαγαζί κι εκεί που όλα είναι καλά μεταξύ σας, με τις γλύκες και τις τσαχπινιές σας, ξαφνικά εμφανίζεται η πρώην με την παρέα της. Εκτός του ότι δεν παίρνει το βλέμμα του από πάνω της αρχίζει να απομακρύνεται από εσάς με αποτέλεσμα ούτε καν να σας αγγίζει. Δεν συζητάμε φυσικά για τις αντιδράσεις του όταν θα έρθει να χαιρετήσει, γιατί θα έρθει, όπου συμπεριφέρεται κυριολεκτικά σαν γκαφατζής! Και φυσικά ο χαιρετισμός, διαρκεί τουλάχιστον ενα τέταρτο της ώρας, όπου εσείς είστε σχεδόν ανύπαρκτη και για να περάσει η ώρα παίζετε με το κινητό. Περαστικά σας…

3. Λένε τόσα για σας: Επειδή εμείς τα κορίτσια, είμαστε πολύ πιο ταλαντούχες κατάσκοποι από τα αγόρια, και έχουμε και παραδείγματα, έχετε φροντίσει να μαθαίνετε, εκτός φυσικά από τις κινήσεις της άλλης, και τι λέει για εσάς. Τώρα μεταξύ μας, περιμένατε να στάζει μέλι; Το ζήτημα ήταν απλά να σιγουρευτείτε. Αν λοιπόν πληροφορηθείτε ότι η πρώην κάθε φορά που ακούγεται το όνομά σας βγάζει το φτυάρι και πιάνει δουλίτσα και ο καλός σας το γνωρίζει και παρόλα αυτά την δικαιολογεί λέγοντας ότι πολύ απλά είναι πικραμένη, τότε καλά θα κάνετε να ανησυχήσετε!

4. Δείξε μου τον φίλο σου…: Αν θες να μάθεις έναν άντρα, μελέτησε πρώτα τους κολλητούς του! Αν λοιπόν αυτοί, σε συμπαθούν πολύ και κάνετε καλή παρέα, αλλά όταν πέφτει στο τραπέζι το όνομα… αυτής, το πρόσωπό τους λάμπει και αρχίζουν να θυμούνται πόσο καλά είχαν περάσει εκεί και τι γέλιο είχαν κάνει τότε, μην μπείτε στη διαδικασία να βήξετε για να θυμίσετε την παρουσία σας. Την έχουν ξεχάσει και ίσως εσκεμμένα! Αν μάλιστα, γυρίσουν με ενθουσιασμό και πουν ότι την είδαν πρόσφατα και έχει ομορφύνει πολύ, τότε παραδώστε τα όπλα! Μόλις χάσατε…

5. Προσπαθεί να την… αποφύγει: Αν έπειτα από όλα αυτά, του κάνετε την απλή ερώτηση, γιατί συνεχίζει να έχει επαφές με την πρώην του παρά το γεγονός ότι τον πρήζει και τον ενοχλεί, και σας απαντήσει ότι του είναι ανυπόφορη αλλά δεν μπορεί να την αφήσει γιατί τον έχει ανάγκη, γελάστε δυνατά και χωρίστε τον! Δηλαδή η κοπελιά πριν γνωρίσει τον καλό Σαμαρείτη βρισκόταν στο έλεος του Θεού ή δεν έχει οικογένεια και απλά φύτρωσε; Δεν θα μπορούσε να βρει πιο χαζή δικαιολογία γι’ αυτό. Θα μπορούσε πολύ απλά να σας το πει ευθέως να μην βασανίζεστε άδικα!

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *