20/04/2024

Πως να ερεθίσεις μια γυναίκα χωρίς καν να την αγγίξεις. Απλά τεχνάσματα.

0

Πως να ερεθίσεις μια γυναίκα χωρίς καν να την αγγίξεις. Απλά τεχνάσματα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Εκτός από τις γνωστές ερωτογενείς ζώνες, κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ευαίσθητες  χορδές. Η προσπάθεια να τις ανακαλύψεις και να παίξεις μαζί τους είναι αυτό που σε ιντριγκάρει στο ξεκίνημα κάθε νέας σχέσης. Τι γίνεται όμως όταν το μόνο που σε νοιάζει δεν είναι να την εξερευνήσεις, αλλά να κάνεις σεξ μαζί της; Σε αυτή την περίπτωση το στοίχημα είναι άχαστο. Αρκεί να το παίξεις με τα δοκιμασμένα συστήματα που σου προτείνουν οι ειδικοί, ώστε να αγγίξεις το μυαλό πριν από το κορμί της.

Ρίξε τους τόνους

Θυμήσου πόσες φορές έχεις ερεθιστεί κοιτάζοντας μια γυναίκας. Όπως καταλαβαίνεις είσαι αυτό που λένε «οπτικός τύπος». Θα έχεις διαπιστώσει όμως ότι τα οπτικά ερεθίσματα δεν είναι εξίσου αποτελεσματικά για εκείνη. «Οι γυναίκες ερεθίζονται περισσότερο από αυτά που ακούν και από αυτά που νιώθουν» επιβεβαιώνει η σεξοεκπαιδεύτρια Patti Britton. Εκμεταλλεύσου και τις δύο αδυναμίες της πλησιάζοντας στο αυτί της και λέγοντας χαμηλόφωνα πόσο όμορφη είναι. Αν είστε ήδη στο κρεβάτι, πρόσθεσε ότι σου είναι δύσκολο να σταματήσεις να την σκέφτεσαι γυμνή. «Πρόσεξε μόνο να μην είσαι πολύ ωμός» συμβουλεύει η Tammy Nelson, συγγραφέας του Getting The Sex You Want. Αργότερα μπορεί να γίνει και αυτό. Όμως προς το παρόν προσπάθησε να είσαι ρομαντικός και προτίμησε, αντί να ψιθυρίζεις, να της μιλάς χαμηλόφωνα. Από έρευνα του Harvard University προκύπτει ότι οι άντρες με βαθιά φωνή είναι πιο ελκυστικοί, υγιείς και κυρίαρχοι.

Μάθε πικάντικες λεπτομέρειες

Εκτός από το στομάχι, η ινδική κουζίνα υπόσχεται να βάλει φωτιά και στο κρεβάτι σου. Οταν χρησιμοποιείται με μέτρο, το κάρυ, που είναι από τα βασικότερα συστατικά της, λειτουργεί αφροδισιακά. «Οι καυτερές πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο βελτιώνουν τη λειτουργία του κυκλοφορικού σας συστήματος» λέει η Pam Spurr, συγγραφέας του Steamy Sex, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καλύτερη αιμάτωση των γεννητικών οργάνων συνεπάγεται και πιο έντονο ερεθισμό. Επίσης και το ινδικό σαφράν που χρησιμοποιείται ευρέως στα ινδικά φαγητά αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Πρόκειται πλέον για επιστημονικά αποδεδειγμένη αλήθεια που επιβεβαιώνεται από πρόσφατη έρευνα του University of Guelph στον Καναδά.

 

Μέτρα τις πληγές σου 

Μπορεί στο νηπιαγωγείο να μην έμαθες να διαβάζεις, αλλά σίγουρα έμαθες ότι τα κορίτσια έχουν μια τάση μαζοχισμού στις σχέσεις τους. Αν όχι όλες, τότε οι περισσότερες γυναίκες, κολλάνε με τα κωλόπαιδα. Μάλιστα αρκετές δείχνουν ενδιαφέρον για άντρες που φαίνονται να έχουν επιζήσει από σκληρούς καυγάδες. Οπως προκύπτει από μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Personality and Individual Difference, οι γυναίκες που ψάχνουν για εφήμερες σχέσεις βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους άντρες με ουλές στο πρόσωπο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να  αρχίσεις να χαρακώνεσαι. Απλώς, αν ήδη έχεις ένα σημάδι από χτύπημα ή κόψιμο, φρόντισε να το επιδεικνύεις. Πες της την ιστορία που κρύβεται πίσω του και όπως λέει η Spurr «δες ότι θα πετάξουν σπίθες τα μάτια της».

 

Κέρδισέ την με τον ιδρώτα σου 

Ότι το τρέξιμο τονώνει το καρδιαγγειακό σύστημά σου και επιπλέον βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι βελτιώνει και τις σεξουαλικές επιδόσεις σου. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνη. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που ασκούνται σε συστηματική βάση έχουν πιο έντονους οργασμούς και φτάνουν πιο γρήγορα στην κορύφωση. Ομως αν θες να σιγουρέψεις ότι μετά το προπονητικό σου πρόγραμμα θα εξασκηθείς και μαζί της στο κρεβάτι, δώσ’ της ένα φιλί στο μάγουλο πριν μπεις στο ντους. Η μυρωδιά της ανδροσταδιενόνης θα κάνει τη δουλειά της. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Neuroscience η συγκεκριμένη ορμόνη που περιέχεται σε μεγάλο βαθμό στον αντρικό ιδρώτα βελτιώνει συγχρόνως τη διάθεση και τη σεξουαλική της διέγερση. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις. Γιατί μπορεί μια τζούρα από τον ιδρώτα σου να την ερεθίσει, αλλά η ιδρωμένη αγκαλιά σου θα την εκνευρίσει και θα την ξενερώσει.

Πηγή: menshealth.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *