20/05/2024

Πρόσκληση στην Συνέντευξη Τύπου του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου

0

Πρόσκληση στην Συνέντευξη Τύπου του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας–Πελοποννήσου Θα πραγματοποιηθεί και εφέτος το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας–Πελοποννήσου (7-15 Δεκεμβρίου), μετά την επιτυχία που γνώρισε τα προηγούμενα χρόνια στο τόπο μας. Η διεξαγωγή του καθώς επίσης και η παρουσία ανθρώπων της 7ης Τέχνης στη Κόρινθο, αποτελούν πόλο έλξης και σημαντικό σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Γι΄ αυτό τον λόγο, η Οργανωτική Ομάδα του Φεστιβάλ, προσκαλεί τους συμπολίτες μας στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στις 12.00 το μεσημέρι , στο Δημαρχείο Κορίνθου, με σκοπό την ανακοίνωση του κυρίου Προγράμματος και των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.

Θα παρευρεθούν, η Δημοτική Αρχή, ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Παναγιώτης Λαμπρινός, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της «Global Arts» Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Ο υπεύθυνος Προγράμματος του «CINEPLEX LAIS» Κορίνθου Δημ. Τσακόπουλος και η διευθύντρια του Φεστιβάλ Πέτρα Τερζή.

Επίσης, θα μιλήσουν ο Γιώργος Τζαβάρας σκηνοθέτης του «Θεατρικού Εργαστηρίου» του Δήμου Κορινθίων και μέλος της Κριτικής Επιτροπής ταινιών μεγάλου μήκους για την κατηγορία «Χρυσός Πήγασος», ο Θάνος Κερμίτσης σκηνοθέτης της πρώτης Ελληνικής ταινίας μεγάλου μήκους επικής φαντασίας «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα : Αδάμαστος», οι ηθοποιοί Γκρέγκ Τερζάκης και Ελένη Φιλίνη πρωταγωνιστές της Ελληνικής ταινίας μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Λεονταρίτη «Τελική Αποπληρωμή».

Επιπλέον, θα παραστούν εκπρόσωποι της Κριτικής Επιτροπής ταινιών μικρού μήκους του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου «Θόδωρος Μαραγκός» και η ηθοποιός Ελένη Πετροπούλου , παρουσιάστρια των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *