04/05/2024

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

0

Συμβουλιο Τοπικης Κοινοτητας Λουτρακιου Περαχωρας Θ Ε Μ Α  : 
Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου  Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 7η Οκτωβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30  για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. 1.             Αποδοχή δωρεάς του κ.Κινόπουλου Νικολάου προς το Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.
  1. 2.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –εστιατόριο-ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ-εντός του ξεν/χείου ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε.-ΚΛΑΜΠ-ΟΤΕΛ-ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. το οποίο ευρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. 3.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –εστιατόριο με την επωνυμία ΥΔΡΟΧΟΟΣ εντός του ξεν/χείου ΚΑΖΙΝΟ ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ- ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε. ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. 4.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –εστιατόριο με την επωνυμία ΩΚΕΑΝΟΣ εντός του ξεν/χείου ΚΑΖΙΝΟ ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ- ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε. ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. 5.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –καφέ μπαρ  με την επωνυμία ΛΟΜΠΥ ΜΠΑΡ εντός του ξεν/χείου ΚΑΖΙΝΟ ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ- ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε. ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. το οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. 6.            Εισήγηση για χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου  λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα καφετέρια- ανοιχτό μπαρ  ιδιοκτησίας της ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ- ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο.Ε. νομίμως εκπρ/νης με την επωνυμία LEVEL 2 οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. 7.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –καφετέρια-ανοικτό μπαρ-ιδιοκτησίας ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο.Ε. με την επωνυμία LEVEL 2 το οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
  1. 8.            Εισήγηση για προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος της ΡΙΒΙΕΡΑ PLUS Α.Ε. σε οικόπεδο για ανέγερση κτιρίου με άδεια οικοδομής ως ισόγειας υπεραγοράς τροφίμων το οποίο ευρίσκεται στην περιοχή ΜΑΓΟΥΛΑ επί της Ε.Ο. Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.
  1. 9.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ιδιοκτησίας του κ.ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ το οποίο λειτουργεί επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 8 στο Λουτράκι.
  1. 10.         Περί βεβαίωσης ωρών απασχόλησης πρακτικογράφου κατά τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2011.Κοινοποίηση:                                                     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ. Δ. Κ

ΜΠΑΚΟΣ Γεώργιος

 

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

 

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

 

 

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

                        

           EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Λουτράκι 3/10/2011

             ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                           Αρ.Πρωτ.  21966

                        ΔΗΜΟΣ

 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                    

          ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

      ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ                                       

Δ/νση:            Ιάσoνος 1, 20300 Λουτράκι                            Με Αποδεικτικό

Τηλ:                2744360126-112

Φαξ:               2744067978

email:           dimoslp@otenet.gr                                          

 

Π Ρ Ο Σ : Τoν κ. Δήμαρχο

     Τους κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής

                                                                              Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

      

            Θ Ε Μ Α  :  Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου

 Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας.

 

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 7η Οκτωβρίου 2011, ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 18:30  για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

1.             Αποδοχή δωρεάς του κ.Κινόπουλου Νικολάου προς το Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

 

2.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –εστιατόριο-ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ-εντός του ξεν/χείου ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε.-ΚΛΑΜΠ-ΟΤΕΛ-ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. το οποίο ευρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος στο Λουτράκι.

 

3.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –εστιατόριο με την επωνυμία ΥΔΡΟΧΟΟΣ εντός του ξεν/χείου ΚΑΖΙΝΟ ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ- ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε. ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.

 

4.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –εστιατόριο με την επωνυμία ΩΚΕΑΝΟΣ εντός του ξεν/χείου ΚΑΖΙΝΟ ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ- ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε. ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.

 

5.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –καφέ μπαρ  με την επωνυμία ΛΟΜΠΥ ΜΠΑΡ εντός του ξεν/χείου ΚΑΖΙΝΟ ιδιοκτησίας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ- ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Τ.Ε. ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ Α.Ε. το οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.

 

6.            Εισήγηση για χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου  λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα καφετέρια- ανοιχτό μπαρ  ιδιοκτησίας της ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ- ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο.Ε. νομίμως εκπρ/νης με την επωνυμία LEVEL 2 οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.

 

7.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα –καφετέρια-ανοικτό μπαρ-ιδιοκτησίας ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο.Ε. με την επωνυμία LEVEL 2 το οποίο ευρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι.

 

8.            Εισήγηση για προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος της ΡΙΒΙΕΡΑ PLUSΑ.Ε. σε οικόπεδο για ανέγερση κτιρίου με άδεια οικοδομής ως ισόγειας υπεραγοράς τροφίμων το οποίο ευρίσκεται στην περιοχή ΜΑΓΟΥΛΑ επί της Ε.Ο. Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

 

9.            Εισήγηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ιδιοκτησίας του κ.ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ το οποίο λειτουργεί επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 8 στο Λουτράκι.

 

10.         Περί βεβαίωσης ωρών απασχόλησης πρακτικογράφου κατά τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2011.

 

 

 

Κοινοποίηση:                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ. Δ. Κ

……………………………………

……………………………………

…………………………………...                                                                                                                               

   ΜΠΑΚΟΣ Γεώργιος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *