19/04/2024

Βασίλης Μαντάς “Θού Κύριε φυλακὴν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περὶ τα χείλη µου” [Video]

12

Ο κ. Βασίλης Μαντάς (Πρόεδρος του Ομίλου MANTAS HOTELS ) δεν παραχωρεί εύκολα συνεντευξεις όταν όμως το κάνει έχει πάντα κάτι να πει. Λακωνικά και εύστοχα σχολιάζει το τουριστικό γίγνεσθαι του Λουτρακίου, μιλάει για τα αποτελέσματα του ανοίγματος στη Σερβική αγορά καθώς και για τα σχέδιά του  που θα αλλάξουν την τουριστική ταυτότητα της πόλης μας.

Ο κ. Μαντάς αποκαλύπτει στο Loutrakitv.gr ότι ετοιμάζει μια σημαντική επένδυση που θα διαφοροποιήσει τον χαρακτήρα του Λουτρακίου και θα κάνει το Λουτράκι προορισμό Ιατρικού τουρισμού. Περισσότερα θα πούμε όταν έρθει η ώρα.

Ο κ. Μαντάς απαντά στα όσα γράφτηκαν για τα group των Σέρβων, αναφέρθηκε στις συνεργασίες που γίνονται αλλά και σε συνεργασίες που δεν μπορούν να γίνουν. Εστιάζει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Λουτράκι που ακόμα ψάχνει την τουριστική του ταυτότητα, κατά την άποψη του κ. Μαντά το Λουτράκι τελικά υπερτερεί στον πολιτιστικό και περιηγητικό τουρισμό που δεν έχει χρονικό περιορισμό, εκεί πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία και να εκμεταλλευτούμε τον γίγαντα των 5 εκατομμυρίων κατοίκων της Αθήνας.

Όταν ζητήσαμε να επεκταθεί λίγο περισσότερο στους λόγους για τους οποίους δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε ως τουριστικός προορισμός, είπε με νόημα: “Θού Κύριε φυλακὴν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περὶ τα χείλη µου”.

Όμως οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο χώρος του τουρισμού στον Δήμο μας δυστυχώς εξαρτώνται τόσο από εγχώριους όσο και από παράγοντες του εξωτερικού ανταγωνισμού,  πέραν των δυσκολιών που αφορούν φορολογία και γραφειοκρατικά προβλήματα (για παράδειγμα η τεράστια κολυσιεργία να βγάλουν βίζα σε ρώσους τουρίστες που τους αποθάρρυνε και “έβαλε μέσα” τους τουριστικούς πράκτορες) υπάρχει και ένας ισχυρός ανταγωνισμός.

Για παράδειγμα  η γειτονική Τουρκία προκειμένου να επαναδιεκδικήσει τα πρωτεία στον χώρο του τουρισμού ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, χρηματοδοτεί το κάθε charter που προσγειώνεται με 6000 € (στο βίντεο ο κ. Μαντάς αναφέρει 3000 € για να διορθώσει στη συνέχεια και να πει ότι είναι 6000€ και ότι το μέτρο αυτό σχεδιάζεται να εφαρμοστεί και το 2017 με μόνο ενδεχόμενο να μην εφαρμοστεί τον Αύγουστο)!

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω για πολλά περισσότερα:

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

12 thoughts on “Βασίλης Μαντάς “Θού Κύριε φυλακὴν τω στόµατί µου και θύραν περιοχής περὶ τα χείλη µου” [Video]

  1. Ένας σωστός επιχειρηματίας που κάνει μεγάλο έργο και δεν βγαίνει να το πει. Μράβο σου για αυτά που κάνεις για τον τόπο που δίνεις δουλειά σε τόσο κόσμο και βοηθάς πάντα όταν σου ζητηθεί. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν κι εσένα καλέ μου φίλε Βασίλη.

  2. ο μαντασ να μας πει απο ποτε εχει να πληρωσει ενοικιο στο δημοτικο κτιριο που νοικιαζει.ρωτηστε και την τουριστικη να σας πει!μηδεν!ετσι γινομαι και γω επιχειρηματιας

  3. Ο κύριος Μαντάς έχει προσφέρει τόσα πολλά στην τοπική κοινωνία έχει δώσει θέσεις απασχόλησης σε κόσμο ακόμα και μέσα στην κρίση δεν απέλυσε κανέναν κρατάει τα ξενοδοχεία και το χειμώνα ανοιχτά κλείνει σοβαρές δουλειές και μοιράζεται με τα άλλα ξενοδοχεία και τολμάς και λες ότι δεν πληρώνει! ρε μακάρι να είχαμε άλλους 10 σαν το Βασίλη τον ΜΑΝΤΑ τον ΜΑΓΚΑ και θα σου ‘λεγα που θα ήταν σήμερα το Λουτράκι

  4. Για τα φαγητά που δίνει στους άπορους ο Βασίλης ο Μαντάς και βοηθάει όλον τόν κόσμο πρέπει να κάνετε ρεπορτάζ

  5. Σχετικά με το σχόλιο για το αν έχει πληρώσει ο κ. Μαντάς ενοίκια στον Δήμο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλο παραπάνω, ότι ρωτήσαμε τον κ. Μάντα ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχει πληρώσει ενοίκια 6 μηνών ενώ η άλλη πλευρά έχει καθυστερήσει την εκλπηρώση των υποχρεώσεων της όσον αφορά τις κτηριακές εγκατάστασεις με αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της όλης επένδυσης.
    Είναι κατανοητό η Εταιρεία του κ. Μαντά έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

  6. Ξενοδοχεία να θες στο Λουτράκι! Η φορολογία σας φταίει; Μήπως σας φταίνε οι λεκάνες μέσα στις ντουσιέρες; Τα ασυντήρητα κτίρια με υποδομές του κώλου ένας άνθρωπος κάνει κάτι σοβαρό και τον βαράτε ρε είστε σοβαροί μαζευτείτε επιτέλους

  7. Ο Βασίλης όταν βγαίνει περνάει απόλα τα μαγαζιά για να στηρίξει. Αυτός είναι. Άρχοντας!

  8. ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

  9. Μπραβο μαντα ολο το λουτρακι ειμαστε μαζι σου

  10. Και όχι μόνο δίνει φαγητό στους άπορους τόσα χρόνια αλλά κάθε μέρα σάντουιτς στα παιδιά στα σχολεία

  11. 18.22 ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *