25/04/2024

Πρόεδρος Π. Πέτρου για μετανάστες: Αρνούμαι να φοβάμαι τον συνάνθρωπό μου [Video]

5

Ύστερα από την έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων – Θεοδώρων, το ψήφισμα για την αποτροπή της έλευσης των μεταναστών ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση. Σε μία από τις σπάνιες τοποθετήσεις του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Πέτρου εξέφρασε τη θέση του σε σχέση με το ζήτημα, μια άποψη βαθιά ανθρωπιστική μιας και δήλωσε ότι εκ πεποιθήσεως αρνείται να ζει με τον φόβο και αρνείται να φοβάται τον συνάνθρωπό του. 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Πρόεδρος Π. Πέτρου για μετανάστες: Αρνούμαι να φοβάμαι τον συνάνθρωπό μου [Video]

  1. Τελειωμένη υπόθεση όπως κι αν το πουν οι μετανάστες θα έρθουν στους Αγίους Θεοδώρους, στο Λουτράκι και σε κάθε άλλο ξενοδοχείο που κάνει αίτηση και σε κάθε σπίτι που κάνει αίτηση και εγκριθεί από τις ΜΚΟ.

  2. Συμφωνώ κι εγώ αρνούμαι να φοβάμαι τον συνάνθρωπό μου αυτόν τον κατατρεγμένο πρόσφυγα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα τον άνθρωπο τον κυνηγημένο που ψάχνει μια στέγη και ένα πιάτο φαί. Όμως αυτόν που δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του έναν μαντραχαλά ίσα με εκεί πάνω που μια να μου δώσει θα με λιώσει πολύ τον φοβάμαι και πιο πολύ φοβάμαι που αύριο θα βγει η κόρη μου να πάει κάπου μόλις νυχτώσει και θα τρέμει το φιλοκάρδι μου αν θα γυρίσει σώα κι αβλαβής.

  3. Αρνείται αρνείται αλλά το ψήφισε το ψήφισμα που λέει να μην έρθουν

  4. Αν θεωρήσουμε ότι η μετεγκατάσταση των προσφύγων είναι δεδομένη μια λύση νομίζω υπάρχει που θα πρεπει, μαλλον να ευχαριστεί και τους μεν και τους δε, (εννοώ τους γηγενείς). Πρέπει λοιπόν ο δήμος να απαιτήσει οι πρόσφυγες αυτοί να ανήκουν σε οικογένειες που να αποτελούνται από παιδιά, τουλάχιστον. Είμαι σίγουρος θα υπάρχουν πολλές τέτοιες οικογένειες προσφύγων. Και αφού λοιπόν δεχθούμε ως τοπική κοινωνία αυτές τις οικογένειες το μόνο (πραγματικό) χρέος που θα έχουμε απέναντι τους είναι να τους επιτρέψουμε, στο μετρό του δυνατού και αμοιβαίου σεβασμού, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο μετά γιατί… “το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι” που λέει και ο σοφός λαός!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *