paradosi.jpgparadosi2.jpg

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέλαβε το απόγευμα της Παρασκευής τον υπουργικό θώκο στον Τουρισμό, αποτελώντας μέλος της υπηρεσιακής κυβέρνηση με πρωθυπουργό την κα  Βασιλική Θάνου.

Η κα Πρωτοψάλτη, αφού ζήτησε την βοήθεια όλων των εργαζομένων του υπουργείου, χαρακτήρισε την θέση, «μοναδική που περιέχει ήλιο, θάλασσα, φως και την ιστορία μας».

paradosi3.jpg

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την πατρίδα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή και θεώρησα ότι έπρεπε να ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα. Για μένα προσωπικά είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή και την ώρα που ορκιζόμουν πραγματικά συγκινήθηκα» είπε βουρκωμένη η κα Πρωτοψάλτη.

paradosi4.jpg

Όπως είπε η νέα υπουργός, «ο Τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας και μέσω της θέσεως μου θα συνεχίσω να κάνω για την Ελλάδα αυτό που ήδη κάνω τόσα χρόνια μέσα από την μουσική και την τέχνη μου. Την Ελλάδα την έχω μέσα, την έχω γυρίσει και θα την γυρνώ σε όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης αυτής, Θα δοθώ Ψυχή τε και σώματι , εύχομαι  όλα να πάνε κατ’ ευχήν και σύντομα να γίνει μια νέα κυβέρνηση» 

paradosi5.jpg

Η κα Κουντουρά από την πλευρά της, εξέφρασε την χαρά της που έχει δίπλα της, την κα Πρωτοψάλτη, την οποία χαρακτήρισε «σημαντική προσωπικότητα της χώρας»,ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και τους υπαλλήλους του υπουργείου, κάνοντας παράλληλα έναν απολογισμό του επτάμηνου έργου της .