24/04/2024

Πρωτοπαππά – Κακαβάς 0-1, Κούτμου – Κακαβάς 1-0

0

Πρωτοπαππά – Κακαβάς 0-1, Κούτμου – Κακαβάς 1-0

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο αντιδήμαρχος Γ Γλυκοφρύδης, o εκτελών χρέη Δημάρχου, δεσμεύτηκε να τρέξει το θέμα του κολυμβητηρίου στο επόμενο συμβούλιο. Η πρόταση για αναβολή ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ύστερα από διαπραγματεύσεις της αντιπολίτευσης που δεν συνυπολογίστηκαν. Εδώ καλά καλά δεν αξίωσαν τον Αντιδήμαρχο Γ Δέδε με μια απάντηση σε σχέση με την ψηφοφορία, εκείνος φυσικά δεν πτοήθηκε από αυτό, του απάντησαν δεν του απάντησαν – ψήφισε.

Η αιώνια κόντρα Γ Κακαβά – Μ Πρωτοπαππά είναι το κάτι άλλο! Δε θα εκπλαγούμε αν τη δούμε να προεδρεύει από τη θέση του Προέδρου, από τη δική της θέση το κάνει έτσι κι αλλιώς εκνευρίζοντας τον Πρόεδρο όσο δεν πάει, αλλά κι εκείνος επιτρέπει στον εαυτό του να ειρωνεύεται έντεχνα και ανεπαίσθητα.
Πρωτοπαππά – Κακαβάς 0-1.

Ο κος Πρόεδρος θεώρησε υποχρέωσή του να υπενθυμίσει στους  Συμβούλους ότι τα προβλήματα πρέπει να λύνονται στην αίθουσα του Συμβουλίου και όχι στα δικαστήρια. Απευθυνόμενος στην κα Κούτμου είπε: Δεν είδα μηνυτήριες αναφορές για το Συνεδριακό, το Υδροθεραπευτήριο και για άλλα σημαντικά θέματα.

Η κ Κούτμου εκμεταλλεύτηκε το παραπάτημα του Προέδρου και απαίτησε από τον Πρόεδρο να ανακαλέσει, λέγοντας: Δεν έκανα τα στραβά μάτια ως προς αυτό. Είπε ότι κατήγγειλε αυτό που έχει υποπέσει στη δική της αντίληψη. Αν έχει υποπέσει κάτι στη δική σας γιατί δεν το καταγγείλατε;
Κούτμου – Κακαβάς 1-0

Δείτε παρακάτω το σχετικό video

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *