23/04/2024

Προ ημερησίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4 12 2012. Χάθηκε φάκελος για τις παράνομες υδροδοτήσεις στους Αγίους Θεοδώρους, πλημμύρισε το σχολείο και άλλα

0

Προ ημερησίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4 12 2012. Χάθηκε φάκελος για τις παράνομες υδροδοτήσεις στους Αγίους Θεοδώρους, πλημμύρισε το σχολείο και άλλα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προ ημερησίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4 12 2012. Συζητήθηκαν πολλά, εκτός από το θέμα της Νεραϊδοχώρας που αναλύσαμε εκτενέστατα πριν. Ο τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης αναρωτήθηκε γιατί τόσα ψέμματα και γιατί όλα κρυφά. Μετά ρώτησε για τους εργαζόμενους της Pepsico που όπως πληροφορείται απολύονται με καλή αποζημίωση, αλλά το γεγονός ότι απολύονται είναι θέμα. Ο κ Βαρελάς αργότερα απάντησε ότι ο κ Δήμαρχος κανόνισε συνάντηση για να το διευθετήσει. Ρώτησε και για το αν θα έχουμε λύκειο το 2015, όπως έμαθε ότι υποσχέθηκε ο κ Δήμαρχος σε επίσκεψή του σε σχολείο της περιοχής.

Ο κ Κακαβάς αναφέρθηκε στο θέμα του λιμενίσκου της Μαυρολίμνης και έλαβε υπόσχεση για απάντηση από τον κ Γλυκοφρύδη που χειρίζεται το θέμα. Επίσης αναρωτήθηκε τι κινήσεις έχει κάνει ο κ Δήμαρχος για τις παράνομες υδροδοτήσεις στους Αγ. Θεοδώρους, που σε παλαιότερο συμβούλιο ο κ Δήμαρχος υποσχέθηκε να χειριστεί το ζήτημα αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή, το πολύ σε 2 μήνες έπρεπε να δοθεί λύση, οι 2 μήνες πέρασαν και τώρα χάθηκε ο φάκελος που αφορά τις παράνομες υδροδοτήσεις ! Πως χάνονται έτσι οι φάκελοι στους Αγίους Θεοδώρους; Έχω κάτι απλήρωτους λογαριασμούς, περνώντας απ’ τους Αγίους θα τους αφήσω μήπως χαθούν.

Τραγική η κατάσταση στο σχολείο των Αγίων Θεοδώρων όπως καταγγέλλει η  κ Πρωτοπαππά: πλημμύρισαν από διαρροές 7 καλοριφέρ (αστάθμητοι παράγοντες σύμφωνα με τον αρμόδιο Γ. Δέδε) και αυτό είναι ενδεικτικό παράδειγμα, η κα Πρωτοπαππά ανέφερε και άλλα.

Δεν υπάρχουν πινακίδες για το κλειστό γυμναστήριο των Αγ. Θεοδώρων, το κοντέινερ – κοτέτσι – σπίτι αθίγγανων σαπίζει περιμένοντας ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε τα video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=8Mj33jBo7W8]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=d9jI4x_yDpU]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *