24/08/2026

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολιγόωρες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας

0
6E1649FF63915E1A42E96267EB2C4054

Ολιγόωρη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα εφαρμοστεί τα βράδια της Τρίτης 22/08 και της Τετάρτης 23/08, από τις 20:00 το βράδυ έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης, στην περιοχή σηράγγων Παναγοπούλας του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών (μεταξύ των ΧΘ 187,050 και 196,7), κατά τη διάρκεια των οποίων και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, θα εκτρέπονται τοπικά εκτός των σηράγγων στον βόρειο κλάδο και την παράπλευρη βοηθητική οδό της βόρειας σήραγγας, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

 

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση δοκιμών και ελέγχων του εξοπλισμού των σηράγγων από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

 

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

What do you feel about this?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *