25/04/2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Αναστολή λειτουργίας τμήματος HANDBALL !!!

0

Αγαπητοί φίλαθλοι και μέλη της ομάδας Χειροσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδώνα Λουτρακίου σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ανακοινώνουμε την αναστολή της λειτουργίας του τμήματος μας για την χρονική περίοδο 2016-2017.Οι λόγοι προφανείς. Τα συναισθήματα επίσης.

Οι σκέψεις μας και οι αναμνήσεις μας αυτά τα 3 χρόνια στην Α1 Εθνική, με Προπονητή τον Κο Γραμματικό και όλους μα όλους τους αθλητές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι χαραγμένα στην καρδιά μας και στην ψυχή μας. 

Που να φανταστούμε την πορεία της ομάδας, από μια επαρχιακή πόλη με 10.000 κατοίκους, με τόσες επιτυχίες.Που να φανταστούμε τις ιστορικές νίκες και τις μεγαλειώδεις στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη που ζήσαμε δίπλα στην ομάδα. Που να φανταστούμε την έκδηλη αγάπη του κόσμου με μετρήσιμα στοιχεία στον κόσμο της ψηφιακής εποχής. Πραγματικά ήταν μια σπουδαία πορεία.

Που να φανταστούμε ότι στο ξεκίνημα της νέας 50ετίας του Συλλόγου θα γράφαμε την δική μας Ιστορία με Χρυσά Γράμματα.

Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, όπως και τις υποχρεώσεις. Δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δίπλα μας περισσότερους ανθρώπους. Η ευθύνη είναι όλη δική μας.

Η πραγματικότητα όμως λέει, ότι όλα στην ζωή έχουν κύκλους και ειδικά στον αθλητισμό. Εμείς δεν ήμασταν εδώ ούτε για να ωφεληθούμε οικονομικά, ούτε για να ωφεληθούμε πολιτικά. Η προσφορά ήταν το βασικό μας μέλημα, για όλους, που ήταν δίπλα στο τμήμα μας.

Για εμάς, έφτασε το σημείο ώστε να τον κλείσουμε. Δεν είναι κακό να κλείνεις τους κύκλους .Κακό είναι να κοροϊδεύεις συνειδητά τους αθλητές σου. Κακό είναι να είσαι αφερέγγυος συνειδητά. Κακό είναι μην αναγνωρίζεις τις θυσίες των αθλητών.

 

Δεν είναι κακό να κλείνει ο κύκλος. Δεν προδώσαμε, δεν κοροϊδέψαμε, δεν υποτιμήσαμε, δεν κρυφτήκαμε. Με ήθος και με αξίες αντιμετωπίζουμε και αντιμετωπίσαμε τις όποιες δυσκολίες. Προσφέραμε σιγουριά στους αθλητές μας, αγάπη και την αγάπη της ίδιας της πόλης.

Προσφέραμε ευκαιρίες στους αθλητές να αναδειχθούν δια μέσω της Εθνικής Ελλάδος και δια μέσω ευκαιριών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Οι αθλητές μας πρόσφεραν τον καλύτερο τους εαυτό και εμείς τις καλύτερες συνθήκες για να νιώθουμε ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλοι μας, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Ακόμη και την τελευταία στιγμή, οι αθλητές Πέρρος, Κωστακίδης και Τζηράς θα βραβευτούν ως οι καλύτεροι παίκτες στην θέση που αγωνιζόντουσαν. Και αυτό οφείλετε στην προσπάθεια όλων των παικτών, της ομάδας, του συλλόγου και κυρίως στα ίδια τα παιδιά μας. Γιατι ως παιδιά μας του βλέπαμε και ως παιδιά μας τους αντιμετωπίζαμε ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, στις υποδομές είναι στην αγκαλιά μας, ώστε να συνεχίσουμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.

 

Όσοι έχουν το σήμα του Ποσειδώνα στο στήθος τους είναι όλοι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ομάδα μας.

 

Με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια οικονομικά, σε υπηρεσίες και σε παροχές.

  • Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κο Γκιώνη Γιώργο, για την διαμεσολάβηση του σε μεγάλες εταιρίες του Δήμου μας.
  • Τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Κο Πετρίτση Γεώργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Κο Καλλίρη για όλα όσα μας πρόσφεραν στην μοναδική ομάδα του Χάντμπολ στην υψηλότερη αθλητική κατηγορία του τόπου μας.
  • Να ευχαριστήσουμε την Βουλευτή της Νέας Δημοκτρατίας Κο Δήμα Χρήστο για όλες τις ενέργειες του.
  • Να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Κο Ψυχογιό Γεώργιο για το ενδιαφέρον του.
  • Να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας αλλά και οικονομικά.
  • Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κο Κίκιζα Αλέξανδρο που τόσα χρόνια ήταν στον πλευρό μας, όπως και στον Κο Καλλά Τάκη και Γιάννη, τον Κο Οικονόμου Γεώργιο, τον Δντη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Club Hotel Casino Loutraki Κο Βραχάτη Γιάννη για όλα, τα  γραφεία τουρισμού Ηραίον Τουρς, V.I.P. και Open Way Tours, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς R-DJ,Επικοινωνία FM και 9.69 FM Loutraki, τα καταστήματα εστίασης Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ- ΤΟ ΡΙΓΑΝΙ-το ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ-ΤΟ WOODYS-TO ΨΗΝΩ ΔΙΝΩ-η ΜΟΥΡΙΑ- ο ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ, όλα τα εμπορικά καταστήματα που μας στήριξαν στον Χριστουγεννιάτικο χορό που διοργανώσαμε, με τα δώρα τους για την λαχειοφόρο, το BUDDHA CLUB,την Άννα Παπαδοπούλου που μας παραχώρησε τον χώρο, τον ορθοπεδικό γιατρό Κο Παπαθεοδώρου  Μιχάλη για τις υπηρεσίες του, το ακτινολογικό κέντρο Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας Κορίνθου για όλες τις διευκολύνσεις και τις υπηρεσίες που μας παρείχε, το ακτινολογικό κέντρο στο Λουτράκι τον Κο Φίλλη Παναγιώτη για την φροντίδα του,το φαρμακείο του Σωτήρη του Δέδε στο Λουτράκι.
  • Όλους τους επαγγελματίες  με τις πινακίδες τους.
  • Τον Σύλλογο Ξενοδόχων του Λουτρακίου και ιδιαίτερα τον Κο Παππά και το Ξενοδοχείο Παππάς για όλα, το ξενοδοχείο Μαντάς, τον Οργανισμό Τουρισμού Λουτρακίου LTO και το ξενοδοχείο της CHCL.
  • Το αθλητικό Κέντρο SportCamp που ήταν πάντα δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και που μας πρόσφερε ΔΩΡΕΑΝ τους χώρους του.
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Σταυρό των Αγίων Θεοδώρων και τον πρόεδρο τους Κο Καβαλάρη Σταύρο, και τα υπόλοιπα μέλη τους, που ήταν πάντα στο πλευρό μας, όπου και όποτε τους χρειαστήκαμε. (Ελληνικό πρωτάθλημα – Ευρωπαϊκές Υποχρεώσεις- 6 Σχολικά Πρωταθλήματα- αγώνες ηλικιακών τμημάτων.)
  • Δε μπορούμε να λησμονήσουμε την Κα Πηνελόπη μας που με ιδιαίτερη φροντίδα ήταν παρών σε όλους τους αγώνες μας και τις υπηρεσίες της. Τον Λευτέρη και την Πηνελόπη με την υπέροχη οικογένεια τους που ήταν δίπλα μας στο κυλικείο στο κλειστό.
  • Τον Αντιδήμαρχο Κο Σακελαρίου Αναστάσιο και τον Δντη του Κλειστού Γυμναστηρίου Κο Αργύρη Παναγιώτη, τον Κο Γκιόκα Γιάννη και το προσωπικό και ιδιαίτερα την Μαρία Γαιννούλη για την κατανόηση τους και τον χρόνο τους που μας αφιέρωσαν σε αργίες-άδειες- γιορτές ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
  • Και τελευταία αφήσαμε όλα τα ΜΜΕ που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, με αναρτήσεις, πρωτοσέλιδα ενημέρωναν τους αναγνώστες, τηλεθεατές και ακροατές τους.

 

Τελεύοντας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους αγνούς φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις και που δίδαξαν ήθος και ευπρέπεια.

 

Κυρίως, όμως ευχαριστούμε το ΔΣ του Ομίλου μας και τον Πρόεδρο μας Κο Γεωργίου για όλα όπως και τα υπόλοιπα τμήματα του Ομίλου για την αγαστή συνεργασία μας στο δεύτερο σπίτι μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια

Καλό Καλοκαίρι.

Με τιμή

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *