ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου υπέρ της έλευσης του Προαστιακού στην οδό Αιγαίου

0

 

Σώμα της κοινωνίας του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας  Αγίων Θεοδώρων , σάρξ εκ της σαρκός της , κατά συνέπεια ταυτισμένος μαζί της δεν μπορεί να μην είναι ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου, πού φροντίζει για το ¨σώματι υγιές¨ των παιδιών του τόπου μας.

Ως αναπόσπαστο μέλος αυτής , ταυτίζεται με όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που φέρνουν ανάπτυξη και συμβάλλουν στο υγιές μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας και την βελτίωση των συνθηκών για τις σημερινές και τις επόμενες γενεές.

Έτσι είμαστε σύμφωνοι και ταυτιζόμαστε με την αναγκαιότητα έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου που προωθεί αόκνως η ¨Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού στο Λουτράκι¨ και θα συμβάλει στην στενότερη , συντομότερη σύνδεση του τόπου μας με την πρωτεύουσα , πρωτίστως δε , γιατί οι μετακινήσεις όλων μας θα μπορούν να πραγματοποιούνται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια .

Οδεύουμε προς το κλείσιμο της δεύτερης  δεκαετίας του 21ου αιώνα και ακούγεται αδιανόητο το πλέον ασφαλέστερο και οικονομικότερο συγκοινωνιακό μέσο της εποχής μας , να περνάει έξω από την πόρτα μας και εμείς να μην έχουμε φροντίσει να μπαίνει και στην πόλη μας.

Όσον αφορά τον αγαπημένο μας Όμιλο με τα οκτώ {8} αθλήματα που καλλιεργεί και τους υπεράνω των εξακοσίων {600} εν ενεργεία  αθλητών του με τις αμέτρητες επιτυχίες , η έλευση του Προαστιακού στην πόλη μας θα επιφέρει πρόσθετη επισκεψιμότητα που θα είναι και προς όφελος των αθλητικών δράσεων μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα .

Ο ¨Ποσειδώνας¨ δεν μπορεί να μην ταυτιστεί με την γενικότερη επιθυμία της πόλης μας , όλους ανεξαιρέτως τους τοπικούς και επαγγελματικούς φορείς , πρωτίστως δε με το κορυφαίο θεσμικό όργανο του τόπου μας , το Δημοτικό Συμβούλιο , πού έχει λάβει τρείς {3} φορές απόφαση επί του θέματος αυτού .

Για το Δ.Σ

  Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Χαράλαμπος Γεωργίου                     Δημήτριος Σακελλάρης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *