18/04/2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου: Δηλώσεις Προεδρείου μετά τις βραβεύσεις και την κοπή πίτας [Video]

5

Ο Ποσειδών Λουτρακίου που μετράει 54 χρόνια ενεργούς δράσης και προσφοράς στον αθλητισμό του τόπου, αριθμεί 8 Ολυμπιακά αθλήματα και 600 παιδιά που διδάσκονται το “ευ αγωνίζεσθαι”  σε έναν Όμιλο που μεγαλώνει συνεχώς και κατακτά νέες διακρίσεις. Ένας Όμιλος που όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπάμπης Γεωργίου στηρίζεται από γονείς, μέλη, χορηγούς και από τον Δήμο, τους οποίους ευχαρίστησε υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα όσων στηρίζουν υλικά και ηθικά το έργο του Ποσειδώνα. Ερωτηθείς για την υποστήριξη του Δήμου αν θα μπορούσε να είναι λίγο πιο γενναιόδωρη ο κ. Πρόεδρος απάντησε ότι είναι “θιασώτης του εφικτού και όχι του ιδεατού” και ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά, προτρέποντας ωστόσο ο Δήμος να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στον Όμιλο.

Πριν περάσουμε στο video θα πρέπει να σημειώσουμε 2 πολύ ουσιαστικές διαπιστώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης:
Πρώτον: Δεν υπάρχει οικογένεια στο Λουτράκι που να μην πέρασε κάποιο μέλος της από τον Ποσειδώνα
Δεύτερον: Την δύσκολη αυτή περίοδο αντί να μειώνεται η προσέλευση των αθλητών, αυξάνεται, αν και οι οικονομικές συνθήκες θα περιμέναμε ότι θα δυσκόλευαν τους γονείς να συνεισφέρουν. Αυτό αποδεικνύει πόσο σημαντική θεωρείται η επίδραση του αθλητισμού και ειδικότερα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στη ζωή των μικρών αθλητών και της τοπικής κοινωνίας.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου: Δηλώσεις Προεδρείου μετά τις βραβεύσεις και την κοπή πίτας [Video]

  1. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ; ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

  2. θιασώτης του εφικτού και όχι του ιδεατού πολύ ωραία τα λες φίλε Μπάμπη

  3. Ο Ποσειδών Λουτρακίου θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και να μας χαρίζει συγκινήσεις! Μπράβο σε όλους εσάς που τρέχετε μέρα νύχτα χωρίς εσάς δεν θα ζούσαμε το όνειρο της ευρώπης!

  4. Η πολύ παρέα με τον Μπισμπίκη επηρεάζει τα ελληνικά σου

  5. Ό αθλητισμός δεν έχει σύνορα! Όλους τους ενώνει απόδειξη ότι μαζεύτηκαν στην κοπή από όλες τις παρατάξεις! Τον Ποσειδώνα και τα μάτια σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *