18/04/2024

Ποιοι το είπαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο? “τώρα στην παρέλαση μπορεί να παρελάσουν οι μετανάστες”, ” Όσο λιγότερο στρατός υπάρχει στο δρόμο τόσο καλύτερα είναι “

1

Ποιοι το είπαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο? “τώρα στην παρέλαση μπορεί να παρελάσουν οι μετανάστες”, ” Όσο λιγότερο στρατός υπάρχει στο δρόμο τόσο καλύτερα είναι “

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ποιοι το είπαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο?:  “…τώρα στην παρέλαση μπορεί να παρελάσουν οι μετανάστες…”, ” ….Όσο λιγότερο στρατός υπάρχει στο δρόμο τόσο καλύτερα είναι… “.

Ο κ Στάμου εύστοχα ρώτησε γιατί δεν παρελαύνει η Σχολή Μηχανικού στο οποίο ο κ Δήμαρχος απάντησε ότι η Σχολή Μηχανικού πάει στην παρέλαση της Κορίνθου επειδή καταργήθηκε το Στρατόπεδο της Κορίνθου, μετά ακούστηκε το εξαιρετικό που το επανέλαβε ο κ Δήμαρχος “τώρα μπορεί να παρελάσουν οι μετανάστες” κάνοντας έτσι καυστική αναφορά στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών της Κορίνθου.

Όσο λιγότερο στρατός υπάρχει στο δρόμο τόσο καλύτερα είναι “. Γιατί κ Νικολάου; Τι σας έχει σημαδέψει για να το λέτε αυτό; Πως ακριβώς μεταφράζετε στο μυαλό σας την έννοια του Ελληνικού Στρατού; Εξηγήστε μας κι εμάς μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να τον φοβόμαστε. Εκτός του ότι ήταν άτοπο δεδομένης της θέσης σας, ήταν και άσχετο!

Και εδώ συμπληρώνω με λόγια ενός ιδιαίτερα εύστροφου προσώπου που σε μια κουβέντα μας παρατήρησε ότι αν βρισκόσασταν σε περιοχή όπου ο στρατός είναι πιο ενισχυμένος ίσως να μη μιλούσατε με τόση ελευθερία.

Κάτι άλλο ευκαιρίας δοθείσης. 2000 ευρώ για την παρέλαση!

Γιατί τι θα πληρωθεί; Η εξέδρα υπάρχει – δεν υπάρχει, δε χρεώνεται. Τι τα θέλετε τα 2 χιλιάρικα που κάποιοι προέτρεπαν να τα περάσετε στα γρήγορα ομόφωνα; Πόσο χρεώνει τα στεφάνια το ανθοπωλείο που είναι εκτός του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων; Τόσο ακριβά; Τι άλλο θα πληρώσετε; Γιατί το γιαούρτι ο κόσμος το πληρώνει απ’ την τσέπη του.

Δείτε το video

[youtube=http://youtu.be/wzOYvD_EIkU]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ποιοι το είπαν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο? “τώρα στην παρέλαση μπορεί να παρελάσουν οι μετανάστες”, ” Όσο λιγότερο στρατός υπάρχει στο δρόμο τόσο καλύτερα είναι “

  1. η γνώμη είναι όπως οι κώ@οι έχουν όλοι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *