17/04/2024

Ποινική δίωξη στο αντιπρύτανη του ΑΠΘ για το iphone της Ναταλίας Δραγούμη!

0

Ποινική δίωξη στο αντιπρύτανη του ΑΠΘ για το iphone της Ναταλίας Δραγούμη!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ποινική δίωξη κατά του κουβαρντά αντιπρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Παντή, για το τελευταίας τεχνολογίας κινητό iphone δώρο στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη άσκησε η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμές πληροφορίες, η ποινική δίωξη αφορά απιστία στην υπηρεσία, καθώς ως γνωστόν χρησιμοποιήθηκαν χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τον Μάρτιο του 2012 για την αγορά του κινητού αξίας 699 ευρώ.

Παρόλο που ο κ. Παντής είχε υποστηρίξει ότι δεν το έδωσε ο ίδιος και ότι είναι «θύμα» του διευθύνοντα της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης του ΑΠΘ, Γιώργου Δημητριάδη, τελικά τον «ξεσκέπασε» κατά λάθος η ίδια η ηθοποιός, η οποία είχε δηλώσει τότε πώς επρόκειτο για  συμβολικό δώρο από τον αντιπρύτανη καθώς συζητούσε μαζί του να διδάξει υποκριτική στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, πράγμα που όμως δεν έγινε ποτέ.

Εκτός από τον κ. Παντή ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και κατά του κ. Δημητριάδη για εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Δημητριάδης ζητούσε μίζα από προμηθευτές που ήθελαν να συνεργαστούν με το ΑΠΘ, ενώ κατηγορείται για υπεξαίρεση αξίας 1.500 ευρώ, η οποία αφορά προϊόντα που πωλούνταν στο κατάστημα της «Λογότυπος», δηλαδή το κατάστημα του ΑΠΘ.

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *