Πεζοδρόμηση της οδού Αγ. Ιωάννου στο Λουτράκι: Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου και οι επιχειρηματίες της περιοχής [Video]

4

Πεζόδρομος Αγ. Ιωάννου ΛουτράκιΤην προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον πεζόδρομο του Αγ. Ιωάννου στο Λουτράκι να γίνεται και επίσημα πεζόδρομος με τις πινακίδες που μπήκαν σε εισόδους – εξόδους του και ενημερώνουν για την ιδιότητα αυτή.
Από τη στιγμή που μπήκαν οι πινακίδες μπήκαν και τα ερωτήματα κατά πόσο αυτό είναι για καλό ή για κακό.
Το loutrakitv.gr ρώτησε τον αρμόδιο Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Θ. Γεωργίου, αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Ενδεικτικά παρουσιάζουμε εκείνους που δέχτηκαν να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα, γιατί θα ξέρετε ότι στην μικρή μας κοινωνία δεν είναι όλοι πρόθυμοι να εκφράσουν τη γνώμη τους μπροστά στην κάμερα.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Πεζοδρόμηση της οδού Αγ. Ιωάννου στο Λουτράκι: Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου και οι επιχειρηματίες της περιοχής [Video]

  1. Όταν δεν γίνεται τίποτα γκρινιάζουμε που δεν γίνεται τίποτα. Όταν γίνεται μια αλλαγή γκρινιάζουμε επειδή ξεβολευόμαστε. Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά αν σκεφτόμαστε έτσι.

  2. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑ. ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ.

  3. Το καταλάβατε ότι η πόλη αλλάζει; Γίνεται πιο ανθρώπινη. Πρέπει να σεβαστούμε τους νόμους και τους συνανθρώπους μας για να γίνουμε επιτέλους πολιτισμένοι. Αν κάτι δεν πάει καλά θα γίνουν πάλι αλλαγές ώσπου να ταιριάξει στο σύνολο. Έτσι γίνεται παντού γιατί όχι και εδώ;

  4. Σου το πα και χθες Ελίνα αν πέσει κανάς νεκρός από την νεκροφόρα την ώρα που θα καβαλάει το κολωνάκι θα έχει πολύ γέλιο! Να είσαι εκεί να το γράψεις χα χα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *