Πατέρας «έπαιξε» την κόρη του στα χαρτιά

0

Πατέρας «έπαιξε» την κόρη του στα χαρτιά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένα 13χρονο κορίτσι έζησε τη φρίκη, όταν ο ίδιος ο πατέρας της αποφάσισε να την… πουλήσει σε 20χρονο για να ξεχρεώσει το χρέος του από τα χαρτιά!

Συνέβη στα Άδανα της Τουρκίας και αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε την εξαφάνιση της κόρης της στην αστυνομία. Είχε υπόνοιες για το τι πραγματικά συνέβη, ότι δηλαδή ο σύζυγός της «έπαιξε» την ίδια τους την κόρη στα χαρτιά.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε στις 4 Απριλίου. Η μητέρα της κατήγγειλε στην αστυνομία πως ίσως ο σύζυγός της να πούλησε το παιδί στον 20χρονο Μεχμέτ Καραμούς στον οποίο χρωστούσε χρήματα από τα χαρτιά.

Ο πατέρας αρνήθηκε τα πάντα στην αστυνομία. Είπε ότι δε γνώρισε τον Καραμούς ούτε ήξερε που ήταν η κόρη του.

Όμως η αστυνομία κατάφερε να βρει τη 13χρονη σε έναν καταυλισμό όπου μένουν οι εργάτες της περιοχής. Την κρατούσε αιχμάλωτη ο 20χρονος Καραμούς, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Στην ανάκριση, παραδέχτηκε ότι του την έδωσε ο ίδιος ο πατέρας της για να ξεχρεώσει και δεν την είχε απαγάγει. Και υποστήριξε ότι την είχε πάρει ως δεύτερη γυναίκα του.

Ο 20χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατηγορίας και της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου. Δίωξη ασκήθηκε και στον πατέρα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *