13/05/2024

Παρακαλείται ο Υπεύθυνος όπως μεριμνήσει προκειμένου να κλείσουν την παροχή ρεύματος στις εορταστικές επισκευασμένες και διαλυμένες γιρλάντες στους Αγ. Θεοδώρους (photos)

4

Παρακαλείται ο Υπεύθυνος όπως μεριμνήσει προκειμένου να κλείσουν την παροχή ρεύματος στις εορταστικές επισκευασμένες και διαλυμένες γιρλάντες στους Αγ. Θεοδώρους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παρακαλείται ο Υπεύθυνος όπως μεριμνήσει προκειμένου να κλείσουν την παροχή ρεύματος στις εορταστικές γιρλάντες στους Αγ. Θεοδώρους επειδή τα Χριστούγεννα και η Πρωτoχρονιά παρήλθαν.
Και για έναν λόγο ακόμα. Επειδή οι επισκευασμένες γιρλάντες έπεσαν θύμα του σφοδρού αέρα και διαλύθηκαν και πάλι. Συνεπώς μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για τους διερχόμενους. Ευχαριστώ.

[slideshow]

(Οι κάπως φλου, συγχωρέστε μας) Φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 28 Φεβρουαρίου εν αναμονή των Αποκριών.

( ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? )

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Παρακαλείται ο Υπεύθυνος όπως μεριμνήσει προκειμένου να κλείσουν την παροχή ρεύματος στις εορταστικές επισκευασμένες και διαλυμένες γιρλάντες στους Αγ. Θεοδώρους (photos)

  1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ; Η ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

  2. Έκαναν τόσον καιρό να τις κρεμάσουν, τώρα να τις σβήσουν τις γιρλάντες; Αμαρτία είναι

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΑΠ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ? ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΥΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ? ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *