25/04/2024

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Κ. Λογοθέτης από Πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου! (Λεπτομέρειες)

3

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Κ. Λογοθέτης από Πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΑΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞ’ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΩΡΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ loutrakitv.gr  από το στόμα του εκλεγέντα Δημάρχου Γ. Γκιώνη σε μια εξαιρετικά ουσιαστική συνέντευξη στον Κ. Αντωνίου!

Η απορία είναι τι πήγε να κάνει ο Κ. Λογοθέτης στη συγκέντρωση έξω από το καζίνο? Γιατί επιτρέπει να τον σύρουν σαν μια πάνινη κούκλα αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις κινήσεις του; Γιατί αφήνει να του βάλουν στο χέρι τον τηλεβόα και να προσπαθεί να δείχνει μαχητικός ενώ δεν είναι του ύφους του όλο αυτό το θέατρο, περισσότερο για κινηματογράφο τον έχουμε συνηθίσει όπου στα Δημ. Συμβούλια έλεγε αυτά που έλεγε χωρίς να έρχεται σε στενή επαφή με τον κόσμο φιλικό και εχθρικό

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Κ. Λογοθέτης από Πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου! (Λεπτομέρειες)

  1. Μόλις ανέλαβε ο Γιώργος το πράμα άρχισε να τσουλάει. Ευτυχώς που παραιτήθηκαν οι άχρηστοι έπρεπε να τοχαν κάνει νωρύτερα

  2. Το καλό του τόπου και των εργαζομένων είναι το μόνο ζητούμενο. Για πες μας πως βοηθά η στάση του Δημάρχου σε αυτό;. Γιατί είναι ακόμα Δήμαρχος ο Κώστας Λογοθέτης. Καλά τα λες μια πάνινη κούκλα είναι, μια μαριονέτα στα χέρια πανούργων συνεργατών που του έβαλαν τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι!

  3. Ο Κώστας ο Λογοθέτης είναι ήρωας και η ιστορία θα τον δικαιώσει. Μπράβο του που δεν έσκυψε τη μέση στα συμφέροντα. Μπράβο και πάλι μπράβο που δίνει τον αγώνα του. Η παραίτησή του είναι διαμαρτυρία δεν είναι αδυναμία. Αυτό να το θυμάστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *