20/04/2024

Παρέλαση στο Λουτράκι 28η Οκτωβρίου: Ενδιαφέρουσες διαφορετικές φωτογραφίες – σχολιασμός

4

Παρέλαση στο Λουτράκι 28η Οκτωβρίου: Ενδιαφέρουσες διαφορετικές φωτογραφίες – σχολιασμός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η παρέλαση λίγο αργά ( για πρακτικούς λόγους, κατανοητό )  όμως  το λέμε αυτό επειδή για το θέμα της ώρας διαμαρτυρήθηκαν ορισμένοι επιχειρηματίες του Λουτρακίου εξαιτίας του ότι  πολλής  κόσμος δεν πήγε ούτε πριν ούτε μετά την παρέλαση στις καφετέριες αλλά επέλεξε κατευθείαν τα εστιατόρια της περιοχής, τα οποία θα δούλευαν έτσι και αλλιώς απλώς ο κόσμος πρώτα θα έπινε καφέ και μετά θα πήγαινε για φαγητό. Ενώ τώρα όσοι δε βρήκαν τραπέζι στα καταστήματα εστίασης απλώς έφυγαν από την περιοχή μας.

Κατά τα λοιπά έγινε η παρέλαση στο Λουτράκι και σε γενικές γραμμές θύμιζε μια κλασσική παρέλαση. Η διαφορά ήταν ότι δεν υπήρχε εξέδρα και μην μου πείτε ότι έτσι πρέπει, γιατί για παράδειγμα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη εξέδρα υπήρχε. Δεν κατάλαβα η δική τους πολιτική ηγεσία είναι πιο πάνω από τη δική μας που ήταν ένα με την άσφαλτο; Δηλαδή του χρόνου τι θα κάνουν οι τοπικοί μας άρχοντες, θα μπουν κάτω από τη γη;

Η απουσία της εξέδρας βέβαια επέτρεψε να βρεθούν στη σειρά των επισήμων άνθρωποι που δεν ανήκουν στο χώρο των επισήμων γιατί πολύ απλά δεν τους εξέλεξε κανένας, τους δόθηκε όμως η ευκαιρία να νιώσουν σημαντικοί.

Λουτράκι Παρέλαση 28 οκτωβρίου 1 tvtv

Κάποιοι άλλοι που παραμένουν σημαντικοί επέλεξαν να παραμείνουν σεμνοί, ο λόγος για τον ανεξαρτητοποιημένο τέως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Κακαβά που επέλεξε να παρακολουθήσει την παρέλαση ανάμεσα στους απλούς δημότες (εξαιρείται από τους απλούς ο κ Γιώργος Μαρίνης που βρισκόταν δίπλα). Αν και παραιτήθηκε από Πρόεδρος του ΔΣ, ο ρόλος του ως Δημοτικού Συμβούλου του επιτρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους επισήμους.

Λουτράκι Παρέλαση 28 οκτωβρίου 7 tvtv

Μιας και αναφέραμε τον τίτλο του Προέδρου του ΔΣ ήθελα να σας ρωτήσω αγαπητοί αναγνώστες, είδατε πουθενά τον κ Νικολάου, τον νυν Πρόεδρο; Εμείς δεν τον είδαμε, τον ψάξαμε στην πρώτη γραμμή αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι αποφεύγει τις παρελάσεις γιατί όπως είχε πει πάνω στο θέμα της παρέλασης “όσο λιγότερος στρατός στους δρόμους τόσο καλύτερα”, λέτε να είναι αυτός ο λόγος; Και ξαναρωτάμε: τι πείραζε να παρήλαυνε άγημα στρατού μιας και έχουμε τη Σχολή Μηχανικού στα διοικητικά μας όρια; Να ανυψώσει το ηθικό των παρευρισκομένων όπως στη Θεσσαλονίκη που ένιωθαν τον παλμό της εθνικής  υπερηφάνειας!

Εκτός από τους μαθητές που παρέλασαν με καμάρι, με καμάρι παρέλασε και ένας σκύλος !

Λουτράκι Παρέλαση 28 οκτωβρίου 4  tvtv

Από την παρέλαση δεν έλειπαν τα συνθήματα και τα πανό.

Λουτράκι Παρέλαση 28 οκτωβρίου 10  tvtv

Κάτι τελευταίο σχετικό και συνάμα άσχετο με την παρέλαση: Είναι λογικό να πουλάνε ελληνικές σημαίες κάποιοι που εμφανώς δεν είναι Έλληνες; Και επειδή ο γραπτός λόγος έχει μια βαρύτητα, τονίζω ότι δεν το λέμε ρατσιστικά απλώς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το οξύμωρο !

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

[slideshow]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Παρέλαση στο Λουτράκι 28η Οκτωβρίου: Ενδιαφέρουσες διαφορετικές φωτογραφίες – σχολιασμός

  1. Kalytera xwris exedra den tous sevomaste kai toso gia na tous vazoume psila

  2. Η εξέδρα δεν χρησιμεύει για να τιμήσουμε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά τον θεσμό που εκπροσωπούν

  3. ε κι εσύ, επίτηδες πήγε ο πρώην πρόεδρος απέναντι μαζί με τους άλλους προέδρους για να φανεί ότι και καλά είναι ανώτερος

  4. Γιατί ρε μήτσο καλύτερος είναι ο μικρός πρόεδρος ο μπάκος που τον έχε.ε ο δήμαρχος και πήγε και στήθηκε διπλα του

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *