25/04/2024

Παράσταση μαθητών του ΓΕΛ Λουτρακίου «Ο Αστακός βγήκε από τον Παράδεισο»

0

Μία αξιόλογη προσπάθεια της θεατρικής ομάδας των μαθητών της Β’ Τάξης του ΓΕΛ Λουτρακίου προσκαλεί το κοινό της δηλαδή τον καθένα απο εμάς να παρακολουθήσει μια σατιρική παράσταση γεμάτη νοήματα.

 Αύριο Σάββατο 15, Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις  20:00 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Λουτρακίου.

 Το σενάριο & η σκηνοθεσια βασίζονται στο λογοτεχνικό κείμενο του Ε. Ροϊδη ” Μονόλογος Ευαίσθητου ”  με πρωταγωνιστές τους μαθητές του Λυκείου.

Είναι ωραίο που στην πόλη μας οι μαθητές απολαμβάνουν τη συμμετοχή σε μία από τις ανώτερες μορφές τέχνης όπως είναι το θέατρο, είναι πραγματικά ελπιδοφόρο ότι τα ενδιαφέροντα αυτών των μαθητών δεν περιορίζονται μόνο στις κλασικές ενασχολήσεις των παιδιών της ηλικίας τους, θυμίζει κάτι από τα δικά μας παιδικά χρόνια που ακόμα βρίσκουν ανταπόκριση και στις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό είναι καλό όχι απλώς να στηρίξουμε την προσπάθεια οικονομικά (το ποσό είναι προφανώς συμβολικό) αλλά να απολαύσουμε την παράσταση όπως θα κάναμε με μια   θεατρική παράσταση γνωστού θιάσου.

Τιμές Εισιτηρίου: προπώληση 3€, ταμείο 4€. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη του αντιτίμου της 4ήμερης εκδρομής μαθητών με οικονομικές δυσκολίες.

Σημεία Προπώλησης: Το Ζυμαράκι του Κοσμά, Χαρτομανία, Eyelike

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *