28/04/2024

Παράδοση σε Προσωρινή Λειτουργία τμημάτων νέου κλάδου της Κορίνθου Πατρών

0

στην περιοχή των Νικολέικων (από ΧΘ 167,7 έως 171,7)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 

unnamedΤροποποιείται η υφιστάμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή των Νικολέικων, καθώς η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από τη ΧΘ 167,7 έως τη ΧΘ 171,7 θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα και ασφαλτοστρωμένο έρεισμα ανά κατεύθυνση, ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με εύκαμπτους ελαστικού οριοδείκτες.

Στο ανωτέρω τμήμα η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τον νέο- κατασκευασθέντα βόρειο (δεξιό) κλάδο του αυτοκινητοδρόμου, πλην του τμήματος ΧΘ 168,9 έως ΧΘ 170,5 που θα εξυπηρετείται από το υφιστάμενο οδόστρωμα της ΝΕΟ.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 04.06.2015 έως τις 31.10.2015.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *