Παναθηναϊκός: Αποχώρηση – βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Video)

0

Παναθηναϊκός: Αποχώρηση – βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Video)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παναθηναϊκός: Αποχώρηση - βόμβα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Video) | onsports.gr

Κλαίγοντας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνοντας λόγο για πλασματική εικόνα που του δόθηκε από τον Θ. Γιαννακόπουλο για τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και προδοσία από το ίδιο του το αίμα…

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, λέγοντας ότι στα 38 του χρόνια έχει τις δυνάμεις να ανεχτεί τα πάντα, εκτός από την προδοσία. «Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε. Αν θέλει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να τις πάρει, του τις κάνω δώρο. Αν όχι, ας έρθει ο οποιοσδήποτε να τις πάρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έχετε έρθει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε αυτό το σύντομο κάλεσμα. Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα που έχω να πω σήμερα. Θα σας κάνω μια πολύ σύντομη αναδρομή. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Όπως όλοι γνωρίζετε την διαχείριση την είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, από το 2002 αυτή πέρασε στον Θανάση Γιαννακόπουλο», τόνισε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ και συνέχισε: «Τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας αποφασίσει ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να αποχωρήσουν απο τον Παναθηναϊκό, ψάξαμε να βρουμε κάποιους αγοραστές, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Λόγω της αγάπης που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό σε όλη την οικογένεια μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας και για το μπάσκετ συνολικά αποφάσισα να βγω μπροστά και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχω να κρατήσω το σύλλογο σε όποιο επίπεδο γίνεται».

Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την αποκάλυψη – βόμβα για τα οικονομικά στοιχεία που πήρε στα χέρια του, κάνοντας λόγο για προδοσία. «Όταν ζήτησα απο τους ανθρώπους και τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου το καλοκαίρι να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μια πολύ διαφορετική εικόνα για τα οικονομικά της ΚΑΕ και σήμερα πήρα στα χέρια μου την πραγματική εικόνα, η οποία δεν είναι αυτή που μου παρουσιάσανε το καλοκαίρι. Πολλοί έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο έφυγε ο κύριος Ομπράντοβιτς. Ο κύριος Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί του χρωστούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πάρα πολλούς μισθούς. Αθλητές φύγανε το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ο ίδιος. Για όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις. Όχι ενδείξεις, αποδείξεις που είναι στην διάθεσή σας οποτεδήποτε τις ζητήσετε».

Συνεχίζοντας με λυγμούς, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει να ηγείται της «πράσινης» ΚΑΕ: «Λυπάμαι που λέω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που αφήσανε, είχα όλη την καλή διάθεση να συνεχίσω να κρατήσω τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται. Πολλοί απο εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα, έχετε κάνει έναν ανελέητο πόλεμο στο πρόσωπο μου και στην ΚΑΕ. Πολλοί απο τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με έχουν κατηγορήσει για πάρα πολλά πράγματα, για την φυγή του Ομπράντοβιτς, για την φυγή παικτών και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Γιατί αυτό κάνει ένας άνθρωπος για την οικογένειά του. Για το αίμα του κρατάει το στόμα του κλειστό και δέχεται τα πάντα. 38 χρονών έχω πάρα πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχθώ τα πάντα αλλά όχι την προδοσία απο το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο και αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε, αν θέλει ας έρθει να τις πάρει ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος, του τις κάνω δώρο, αν θέλει να έρθει οποιοσδήποτε άλλος Παναθηναϊκός που να έχει την οικονομική δυνατότητα, είμαι έτοιμος να τις παραχωρήσω δωρεάν και αν δεν βρεθεί κάποιος δεν μου παραμένει άλλη λύση απο το να τις επιστρέψω στον Ερασιτέχνη, εκεί που ανήκουν. Σας ευχαριστώ πολύ δεν έχω να πω κάτι άλλο…» κατέληξε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου βουρκωμένος.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aUrjj_zbzoQ?wmode=transparent]
Πηγή: onsports.g
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *