19/05/2024

Πέτρος Κωστόπουλος: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για κρίση στο γάμο του

0

Πέτρος Κωστόπουλος: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για κρίση στο γάμο του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πολλά δημοσιεύματα ακολούθησαν την μεταγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Mega, με αρκετά από αυτά να αφορούν την προσωπική του ζωή, κάνοντας λόγο για κρίση στο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τα πράγματα, βάζοντας τέλος στις φήμες αυτές, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real

Πολλά δημοσιεύματα ακολούθησαν την μεταγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Mega, με αρκετά από αυτά να αφορούν την προσωπική του ζωή, κάνοντας λόγο για κρίση στο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τα πράγματα, βάζοντας τέλος στις φήμες αυτές, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real life. «Από τότε που ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου από τον ΑΝΤ1 στο Mega έχω περάσει τις πύλες της κολάσεως με τόσα που έχουνε πει για εμένα, για το σπίτι μου και τον γάμο μου. Έλεος!» δηλώνει ο ίδιος.

Από την πλευρά της, η γοητευτική, χαμηλών τόνων προσωπικότητα της Τζένης Μπαλατσινού και ο ψύχραιμος λόγος με τον οποίο εκφράζεται όταν δίνει συνεντεύξεις, δύσκολα μπορούν να παρεξηγηθούν. Ωστόσο, πρόσφατα κάποιες δηλώσεις της έγιναν αφορμή να κυκλοφορήσουν φήμες για κρίση στο γάμο του ζευγαριού. Η ίδια είχε πει, σε συνέντευξη της στο περιοδικό You, «Δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες. Καμία σχέση δεν είναι ευθεία γραμμή. Έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μεγαλώνεις με έναν άνθρωπο, τον εμπιστεύεσαι, περνάτε καλά, αλλά ο καθένας εξελίσσεται διαφορετικά. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης, ούτε μανιέρα. Και βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ο γάμος δεν είναι ρόλος».

Παρά τις φήμες, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, η 18χρονη σχέση του ζευγαριού βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις, καθώς, έχοντας τη στήριξη ο ένας του άλλου, ετοιμάζονται για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα.

Πηγή: entertv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *