01/05/2024

Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι

0

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Γεννημένος στη Φλωρεντία στις 15 Νοεμβρίου 1940, έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του 1970, συνεργαζόμενος με σταρ όπως η Σοφία Λόρεν και η Μπριζίτ Μπαρντό. Το αποκαλυπτικό και εντυπωσιακό στιλ του συνέχισε να είναι επιθυμητό από πολλές γενιές διασημοτήτων, από την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Καβάλι δεν έκρυβε την προτίμησή του στις Ferrari, στα χοντρά πούρα και στα κομμένα πουκάμισα που αποκαλύπταν το μαυρισμένο του στήθος. Παντρεύτηκε μια επιλαχούσα Μις Υφήλιος, είχε ένα μοβ ελικόπτερο και έναν αμπελώνα στην Τοσκάνη και ήταν αγαπημένος στο Χόλιγουντ.

Ο Καβάλι ήταν γνωστός για τη χρήση δέρματος και τζιν, κάτι που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας. Το 2005, επιλέχθηκε να ανανεώσει τη στολή των κουνελιών του Playboy με μια εκδοχή σε λεοπάρ σχέδιο, παραμένοντας πιστός στον εκκεντρικό του χαρακτήρα. Ο Ρομπέρτο Καβάλι άφησε πίσω του μια σημαντική κληρονομιά στον κόσμο της μόδας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *